بچها ببخشیدا . یک سوال دیگه .
من هر چی غذا میخورم نیم ساعت بعد ضعف می کنم و گرسنم میشه . علتش چیه . آزمایش انگل هم دادم هیچ مشکلی نداشتم :31:
Printable View
بچها ببخشیدا . یک سوال دیگه .
من هر چی غذا میخورم نیم ساعت بعد ضعف می کنم و گرسنم میشه . علتش چیه . آزمایش انگل هم دادم هیچ مشکلی نداشتم :31:
صبحانه تو کامل بخور
من هم دقیقا اینجوری شدم نمیدونم چرانقل قول:
تازه من زیاد هم میخوابم :19:
دوست گرامی..نقل قول:
منظورتون از این که " ضعف می کنم" چیست؟
توانایی انجام کاری رو ندارید..؟بی حال می شید؟ فشار خونتون پایین میاد؟ چشمتون سیاهی میره ..
یا این که به قول قدیمی ها دلتون مالش میره؟
من فکر میکنم کم خونی دارید یا کمبود آهن یا کلسیم.یا اینکه شایدم نوجوون هستید بدنتون در حال رشده انرژی لازم داره
البته من دکتر نیستم تجربه هامو گفتم
چند تا امکان وجود داره اگه فعالیتتون زیاده یا در حال رشد هستید طبیعیه اگه تند غذا میخوری باید اروم تر بخوری چون تند غذا خرودن هم منجر به پرخوری میشه هم اینکه فرصت به اعضا تون برای دریافت پیغام از مغز نمیدید.
و دیگه اینکه ممکنه بهخ تیروئیدتا ن برگرده مثلا سوخت و ساز بدنتان بالا باشه
بهترین راه حل مراجعه به یه پزشک خوب است
وااااااای!
من هم همین جورم!
شدم سوجه خنده ی بقیه!یه بار 3 تا پیتزا خوردم!45 دقیقه بعد بازم گشنم بود!در حالی که تازگی اینجوری شدم!خیلی مزخرفه خدایی!
تازگیا حیلی پر خور شدم!اگه سیر هم باشم بازم چیزی که دوست دارم رو میخورم!مثلا همین پیتزا!
حالا باید چه کار کرد؟
وااااااای!
من هم همین جورم!
شدم سوجه خنده ی بقیه!یه بار 3 تا پیتزا خوردم!45 دقیقه بعد بازم گشنم بود!در حالی که تازگی اینجوری شدم!خیلی مزخرفه خدایی!
تازگیا حیلی پر خور شدم!اگه سیر هم باشم بازم چیزی که دوست دارم رو میخورم!مثلا همین پیتزا!
حالا باید چه کار کرد؟
فکر کنم این مشکل همه گیر شده !
یکی دیگه از مشکلات جوانها !
من هم همین مشکل رو دارم !
البته خیلی نمی خورم ولی دائم دلم می خواد یه چیزی بخورم
خب بخورید. ولی یه چیز کم کالری . میوه ای چیزی.