آموزش ساخت یک ادیتور برای سایت خودتان
من می خوام یک ادیتور مثل عکس زیر رو بسازم
حالا اگر کسی از دوستان درباره این ادیتور چیزی می دونه بگه ممنون می شم
ادیتور های آماده ای که در این سایت قبلا معرفی شده خیلی خیلی سنگین هستن اگه امکانش هست یک ادیتور ساده مانند عکس بالا را در این قسمت قرار دهید اگر هم کسی چنین ادیتوری ندارد ولی اطلاعاتی در باره ساختش دارد رو اینجا قرار بده ممنونش می شم :10:
سوالی که نتونستم جوابش رو پیدا کنم :
چطوری می شه در یک textarea یک عکس رو نمایش داد ؟
جواب های زیادی وجود داره ولی هیچ راه حلی نبود !
نحویه ساخت یک ادیتور ساده برای وبسایت
من ادیتوری رو که جناب Amin eHelp در پست شماره 2 معرفی کردن :10: رو در یک صفحه به صورت آزمایشی قرار دادم که اگر خواستید ببینید می تونید به لینک زیر برید :11:
کد:
http://www.khaterat.gigfa.com/a118/
خوب کار می کنه :27: ولی تو لود کردن عکس های بالایی کمی مشکل داره ! :18: ( زیاد مطمئن نیسم ولی فکر کنم اشکال داشته باشه یعنی تا زمانی که موس رو روشون نبری عکس لود نمی شه :11:)
[ منظور از عکس های بالایی همان قسمت انتخاب است که با انتخاب آنها می تونید متن رو رنگی و بولد و زیرخط دار کنید ]
متن به صورت پیش فرض از چپ به راست است :18: که من نتونستم این رو به صورت راست به چپ تبدیل کنم ! :41:
این ادیتور در مقایسه با ادیتور همین انجمن خیلی فرق داره برای همین هم می خوام که خودم به صورت خیلی خیلی محدود یک ادیتور بسازم ( البته به کمک شما دوستان :10: ) که زیاد حرفه ای هم نباشه :41:
من وقتی که در سایت جستجو کردم آموزشی درباره ساخت یک ادیتور نیافتم اگر مقاله ای چیزی هم در این باره دوستان دارند دراین قسمت قرار بدن ممنون می شم :10:
هر چند اگر دوستان آموزش ساخت یک ادیتور ساده را در این تایپیک شروع کنند که دعا گویشان خواهم بود :11: