سلام.
من میخوام ویندوزمو عوض کنم.
میخوام ببینم ایا میشه کاری کرد که مثلاً اگه یه فیلم الان 40% دانلود شده با iDM اون مقدار رو ذخیره کرد طوری که بعد از نصب ویندوز جدید iDM ادامه بده دانلود رو؟
Printable View
سلام.
من میخوام ویندوزمو عوض کنم.
میخوام ببینم ایا میشه کاری کرد که مثلاً اگه یه فیلم الان 40% دانلود شده با iDM اون مقدار رو ذخیره کرد طوری که بعد از نصب ویندوز جدید iDM ادامه بده دانلود رو؟
سلام.نقل قول:
فکر نکنم بشه.
من یه بار ساعتها روی این موضوع کار کردم، نتیجه نگرفتم.
موفق باشید :11:
سلام دوست عزیز امکان پذیر هست
idm اول فایل رو جایی از ویندوز دانلود میکنه و بعد از اتمام دانلود اونو کپی میکنه به ادرس پیش فرض
به این ادرس برو :
C:\Documents and Settings\12\Application Data
(توجه کن که 12 اسم یوزر منه )
تو این ادرس پوشه idm رو کپی کن یه درایو دیگه و بعد نصب ویندوز idm رو دوباره نصب کن
پوشه idm که کپی کرده بودی یه درایو دیگه دوباره تو همون ادرس کپی کن
(C:\Documents and Settings\12\Application Data)
(تا حالا امتحان نکردم اینکارو ولی به احتمال 99 درصد بشه )
فکر نکنم جواب بده چون تو اون فولدر فقط یه سری فایل Log وجود داره
نه دوست عزیز من قبلا امتحان کردم :31:نقل قول:
شما الان با idm یه چیزی رو دانلود کنید و هنگام دانلود برید سر پوشه
قسمت properties رو باز کنید مقدار حجم ذخیره شده رو به یاد داشته باشید و ببنید و دوباره properties رو باز کنید
میبیند که حجم بیشتر شده
تمام کارها و ....
تو همون فولدر انجام میشه و ممکن هست
امتحانش ضرری نداره.تست میکنم.ممنون.
الان رفتم و اون آدرس رو نگاه کردم.در حالی دارم یه فیلم رو دانلود میکنم و الان 97% رفته ازش حجم اون پوشه ی مربوط به اون فیلم توی اون مسیر دقیقاً اندازه ی حجم دانلود شده هستش.
پارتها هم هستن و حجمشون داره زیاد میشه.
یعنی دقیقاً iDM فایل رو که به بخشهای مختلف تقسیم میکنه اول اونجا کپی میکنه و بعد از یکی کردنشون به مسیر مشخص شده انتقال میده.جالبه.نمیدونستم.کلی حال کردم.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام دوست عزیزم. من روی کامپیوترم 2 تا ویندوز نصب هست. همون کاری رو که شما گفتید، فبل انجام داده بودم. الان بازهم انجام دادم. رفتم به اون یکی ویندوز، دیدم هیچ خبری نیست.نقل قول:
موفق باشید :11:
بله اینطوره :11:نقل قول:
خوب مطمئنی درست جاش کپی کردی ؟نقل قول:
مطمئنم این روش جواب نمیده.....تست کردم تقریبا