به یکی از آشنایانمون ایرنسل بهش اس ام اس داده که میخواد 12 روز قطع بشه!!!!:18::18::18:
به شما این اس ام اسو نداده؟!!!
حالا من فردا متن اس ام اسشو اینجا میذارم....
ولی اگه واقعیت داشته باشه فاجعه ی بزرگیه:18::18::18:
بدرود:11:
Printable View
به یکی از آشنایانمون ایرنسل بهش اس ام اس داده که میخواد 12 روز قطع بشه!!!!:18::18::18:
ولی اگه واقعیت داشته باشه فاجعه ی بزرگیه:18::18::18:
به فامیلتون بگو لطفا اس ام اس رو درست بخونهنقل قول:
به یکی از آشنایانمون ایرنسل بهش اس ام اس داده که میخواد 12 روز قطع بشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه واقعیت داشته باشه فاجعه ی بزرگیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این متنه اس ام اسشه :
Be elate barkhi taghirat , emkan darad shabake be modate chand saat az 12 nimeh shab ba moshkel movajeh shawad
البته اگه منظورش همین باشه که احتمال قوی هست
به ما که همچین اس ام اس نداده.
تو خونمون هم 4 تا ایرانسل داریم.
مال من اینترنتش قطع شده ، از امروز بعد از ظهر
اين قطعي ها در شبكه ايرانسل تعجبي نداره
اگر وصل باشه بايد تعجب كنيم !!!!!!!!!
:31::31::31::31::31:نقل قول:
آره همینو بهش داده:27:
شرمنده بچه ها:31:
نمیدونم 12 شبو چطوری 12 روز خونده:18:
حیثیتمو به باد داد:41:
اون مشكل ماله 2 روز پيش بود به خاطر يه سري تغييرات جزئي در سيستم . كه رفع شد
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره همینو بهش داده
شرمنده بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم 12 شبو چطوری 12 روز خونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیثیتمو به باد داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
......
.......
خوب . بحث به پایان رسید.
قفل شد.