سلام. خوبین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم خیلی دیگه دارم کار میذارم تو انجمن اعصابه همه رو ریختم به هم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقت پیش یه توتاریال تو Evermotion دیدم خیلی دلم خواست یکی مثه اون بسازم. اما مدلینگم زیاد خوب نبود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب الان یه مقداری بهتر شده و تصمیم گرفتم به سازمش. البته اصلا مثه اون نمیخوام بشه فقط ایده رو از اون گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله اون که خیلی خفنه ولی ماله من ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یه توضیح در مورد کار بدم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا از دو تا نور Direct استفاده کردم و یه دونه VrayLight. یکی از Direct ها سایه نداره ! فقط میخواستم انعکاس نورش رو محیط خوب بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلینگ این کار تمامش با خودم هست و به هیچ عنوان از مدل آماده استفاده نمیشه. اگه استفاده کردم میگم که فلان مدل آماده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سنگ های رو زمین رو اول یه Sphere درست کردم و بعد مدیفایر Noise بهش دادم و یه مقدار شد شبیه سنگ. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش با PFSource میخواستم کاری کنم که اونا رو سطح زمین ( جای مشخصی نه همش ) بطور نا منظم پخش کنه. خوب این کارو اگه میخواستم دستی انجام بدم خیلی زمان میبرد ولی با Particle خیلی زود تموم شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه روی قسمت مشخصی از زمین سنگ ها رو پخش کنم اول Plane کف رو Divide کردم به Poly های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نامنظم بعد اون Poly هایی که میخواستم سنگ ها روشون قرار بگیرن رو Detach کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تو پنجره پارتیکل هم یه Position Object اضافه کردم و از لیستش Poly های مورد نظرم رو Add کردم تا سنگ ها بطور نامنشم روی اون ها قرار بگیرند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون میزم با یه دونه Box درست کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کف کــــــــــــردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمامه مراحل کار رو همراه با توضیح میذارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کاره خوبی بشه.
موفق باشیدو
یا علــــی.
آهان راستی یادم رفت اینم لینک اون آموزشی هست :اینم تا اینجای کار :کد:http://www.evermotion.org/index.php?unfold_exclusive=219&unfold=exclusive
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]