فرق بین Dns و Wins نظر بدهید لطفا!
سلام من تحقیق در مورد DNS &WINS کردم به یکسری نتایج رسیدم
اینجا مینویسم شما نظر بدهید اگه مطالب بیشتری میدانید حتما با Detail بنویسید!
DNS:domain name service
پروتوکلی می باشد که در لایه ی internet از TCP/IP کار کرده و وظیفه ی آن name resolution می باشد
بر اساس Domain name کار کرده و شبکه ی دامین به آن نیاز مند است .
دیتابیس آن در دل Active Directory قرار دارد و برای هر اسمی یک IP تعریف می کند که به هر کدام یک
Zone گویند.برای پیدا کردن IP یک اسم و بلعکس به صورت رشته ای مانند ریشه های یک درخت عمل می کند.
یعنی مرحل به مرحله هست!
یعنی چی ؟
یعنی اینکه وقتی شما تایپ می کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به محظه اینکه Enter می کنی اگر در داخل Cashe
ip سایت یاهو را نداشته باشی انگاه وصل می شوی به DNS server که ممکن است در داخل یک
Domain Controller قرار داشته باشد و یا جدا!
خوب اساس کار DNS server در این است که در چیزی که شما تایپ کرده ای دنبال نقطه می گردد
و اگه در نوشته ی شما آن را پیدا کند می فهمد که شما در خواست name resolution دارید.(Root Domain level)
سپس پس وند بد از نقطه را می گردد(Top level Domain) اگه آن را پیدا کرد که حدود 90% پیدا می کنه شروع می کنه به(second-level domain)
گشتن نام yahoo اگه پیدا نکرد به DNS Alternative وصل میشه و آن name resolution request را به آن می دهد تا آن را پیدا کنه!
خصوصیت مهمی که برای آن مطرح می شود نسبت به WINS آن است که DNS در صد خطای آن پایین است
و مورد تاکید مایکروسافت است به استفاده از آن به جای WINS
در ضمن یک شبکه ی دامینی نمی تواند از WINS استفاده کند چون WINS نمی تواند عمل name resolution را
برای domain name انجام دهد به همین دلیل DNS ساخته شد. :7:
آخرین بار در NT4 از WINS استفاده شد ؟
یک شبکه ی workgroup می تواند با wins کار کند ولی یک سوال مهم دارم ...من شنیدم که WORKGROUP
میتونه با DNS هم کار کنه ولی من می خوام بدونم چه طوری ؟ لطفا یکی این جواب سوال من را توضیح بده!
:42: