پاسخ به مباحث و سوالات رایج انجمن بحث های نرم افزاری
عنوان : پاسخ به مباحث و سوالات رایج انجمن بحث های نرم افزاری
آخرین ویرایش کلی / جزئی / بسیار ناچیز : July 2009 / July 2009 / Sep 2008
سلام
بحث درباره مواردی که در این تاپیک مشاهده می کنید, ارزش چندانی نداره. بارها راجع بهشون بحث شده و جوابشون تقریبا مشخصه و یا اینکه بحث در مورد اونها کله غلطه.
اگر جوابی برای شما قابل قبول نیست و خودتون رو در اون زمینه صاحب نظر می دونید و حرف جدیدی برای گفتن دارید, مشتاق شنیدنش هستیم. با ذکر موضوع مورد نظر, ایده خودتون رو مطرح کنید.
اگر هم بحث جدیدی رو در نظر دارید که رایجه و جوابش مشخص و ساده است, عنوان بحث و جوابش رو مطرح کنید تا پس از تایید توسط دوستان در بخش نرمافزار, در پست اول درج بشه.
نکته: بحث ها و جواب های مطرح شده صرفا جهت راهنمایی کاربران مبتدی و حتی متوسط در رابطه با موضوعات رایج بوده و بیانگر نظر تخصصی اعضای فعال و تیم مدیریت نرمافزار P30World نمی باشد. هر چند در نوشتن موارد, دوستان در بخش نرمافزار نظارت داشته اند و کمک زیادی هم از آنها گرفته شده است.
با تشکر از
mahdi7610
Aminzikzak
AK1
Alastoor
Jalal
zed2
mahsoft
و دیگر دوستانی که در ایجاد و پیشرفت بحث ها مشارکت داشتند.
تذکر: به هیچ وجه در این تاپیک مشکلاتتون رو مطرح نکنید. سوال ها و مسائلی رو که باهاش مواجه میشید در انجمن, زیرمجموعه و تاپیک مناسبش مطرج کنید. اگر هم تاپیکی براش وجود نداشت می تونید ایجاد کنید.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
/////////////////////////////// فهرست بحث های مطرح شده ///////////////////////////////
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
1-1 کدوم ویندوز بهتره؟ اونی که تازه یا یکی دو سال قبل اومده یا اونی که چند سالیه داریم استفاده می کنیم.
1-2 کدوم سیستم عامل برای 3D کارها بهتره؟
1-3 ویندوز اصل بهتر از غیر اصل هست؟ اصلا تفاوتی دارن؟
1-4 کلا ویندوز بهتره یا لینوکس؟
1-5 سیستم عامل 32 بیتی بهتره یا 64 بیتی؟ کدوم یکی رو بگیرم و روی سیستم نصب کنم? + تشخیص 32 بیتی بودن یا 64 بیتی بودن سیستم عامل و پردازنده
1-6 آپدیت کردن ویندوز خوب هست یا نه؟
1-7 آپدیت های ویندوز کجا ذخیره می شوند؟ چگونه میتوان از آپدیت ها بعد از نصب مجدد ویندوز استفاده کرد؟
1-8 چگونه صفحه خوش آمد گویی (Welcome Screen) و کادر وارد کردن نام کاربری و رمز عبور (Classic Prompt) را غیر فعال کنم تا هنگام لود شدن ویندوز مستقیما وارد یک User بشم و صفحه Desktop رو ببینم؟
1-9 فایل یا فلدر بدون نام در ویندوز؟
1-10 داشتن بیش از 26 درایو در ویندوز؟
1-11 نسخه های مختلف ویندوز شامل عبارات RTM, Retail, Corporate و OEM چی هستند؟ تفاوتشون چیه؟ مال من کدوم نسخه است؟
1-12 Search مجهول در ویندوز؟
2-1 فشرده سازی فوق العاده وجود داره؟
2-2 کدوم فرمت فشرده سازی بهتره؟
2-3 پسورد فایل های فشرده؟ یک فایل فشرده (RAR, ZIP و ...) دارم که پسورد میخواد. چه جوری پسوردشو پیدا کنم؟
2-4 فایلهایی که پسوندشون بصورت 001, 002 و ... هست رو چطوری باز و استفاده کنم؟
3-1 کدوم ضد ویروس بهتره؟
4-1 چطوری نوع (= فرمت) یک فایل رو تشخیص بدم؟ فایل مورد نظر پسوند نداره و اگر هم داره معلوم نیست درست باشه.
5-1 چرا ظرفیت کل هاردم کم نشون داده میشه؟ مثلا برای هارد 500 ای که تازه گرفتم 465 گیگ هست!
5-2 چرا هنگام پارتیشن بندی با خود ویندوز (مثلا هنگام پارتیشن بندی اولیه در ابتدای نصب ویندوز) اجبارا فضای کمی دست نخورده باقی میمونه؟
5-3 نرمافزار مناسب برای پارتیشن بندی و تغییر نوع, مشخصات و فضای درایوها؟
توجه: پاسخ ها در پست های بعدی به ترتیب ذکر شده.