آیا این یک ویروس است ( اگر هست چطوری از شررش خلاص شم )
گاهی اوقات بدون هیچ دلیلی CPU سیستم با تمام توانش کار می کنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که در زبان Processes پنجره Task Manager نگاه می کنم در بخش CPU یک بار برنامه Explorer تمام توان CPU رو گرفته بعد از این که این برنامه را End Process می کنم و دوباره لودش می کنم بعد از یه مدتی دوباره خط CPU به آخر می چسبه ( با 100% کار می کنه ) وقتی که دوباره نگاه می کنم می بینم که برنامه Windows Media Player داره از تمام CPU استفاده می کنه ! این اتفاق برای برنامه های زیر نیز افتاده :
mHotkey.exe یه برنامه ای است که دکمه های دیگه صفحه کلید رو فعال می کنه
WampServer برنامه ای برای اجرای کدهای PHP
Winamp برنامه ای برای پخش فایل های صوتی
...
وقتی که این برنامه را هم End Process می کنم بعد از یه مدتی دوباره یه برنامه دیگه از تمام توان CPU استفاده می کنه !
یعنی وقتی که سیستم رو هم به حال خودش رها می کنم و فقط دارم به Task Manager نگاه می کنم می بینم که دوباره داره CPU با تمام قدرت کار می کنه
از یکی دو نفر پرسیدم می گن یه ویروس جدیده که کارش استفاده بیهوده از CPU است !
حالا آیا این یک ویروس است یا نه ؟
اگر ویروس است حالا چطوری از شرر این بلا خلاص شوم ؟
یه نگاهی به عکس های زیر بندازید
ممنون ولی حالا چی کار کنم !
نقل قول:
آنتي ويروس avira antivir رو هم يه امتحاني بكن.
در باره Avira بايد بگم که باشه اين يکي رو هم يه امتحاني مي کنم ولي نمي دونم چرا وقتي که کاسپر رو آبديت کردم تا اين ويروس رو حذف کنه چرا کاسپر خودش غيره فعال شد ! يه کمي به ويروسه مشکوک هستم که آنتي ويروس رو غيره فعال کرده و يه کمي هم به اين مشکوک هستم که نکنه آنتي ويروسه براي ما تو تحريم بوده که با آبديت غيره فعال شده و يا شايد هم سريالي يا کليدي و چيزي براي فعال کردن دوبارش لازمه که من نمي دونم !!!
نقل قول:
در ضمن چون خيلي از بد افزارها هستند كه هيچ آنتي ويروسي اونا رو نميشناسه زياد خودتو درگير اين قضيه نكن ...
يعني چي که زياد خودم رو درگير نکنم ؟ اگر منظور شما از بدافزار همان فايل هاي اجرايي کوچک که به صورت انفرادي کارمي کنند يعني به فايل ها نمي چسبند باشه که بايد بگم من تو کلکل کردن با اين گونه برنامه ها جا نمي زنم !! ( دخلشون را مي آرم :10: فايل آلوده برام نفرستيد ها :18: )
ولي اين ويروسه فکر کنم به فايل هاي اجرايي ديگه ي من چسبيده و جدا نمي شه ! من قبلا با مگافي ورژن 10 کار مي کردم ولي اين طوري که معلوم است اين آنتي ويروس هم چيزي پيدا نمي کنه !
فرمت کنم بره پي کارش !!! :18: فکر کنم اين يکي رو به شوخي گفتيد !
نقل قول:
كلا با ويروس نميشه سربه سر گذاشت !
ويروس يه چيز خوبيه ! :18: زياد سخت نگيريدش :27: ولي اين ويروس ها هم مشکلاتي دارند نگو و نپرس :11: حيف اين ويروس NewFolder نيست ! :31: آدم حال مي کنه که سيستمش با اين ويروس آلوده بشه :46:
ولي وقتي که ويروس فايل هات رو دستکاري کنه :18: آدم حالش خراب مي شه :2: !
من حاضر هستم 100 نوع ويروس مستقل رو سيستمم باشه ولي يدونه از اين ويروس ها که به فايل ها مي چسبه نباشه :11:
حالا من براي حذف اين ويروس چي کار کنم !
گاه گاهي CPU رو براي خودش مي گيره گاه گاهي براي يک برنامه ديگه ! ( اگر از اولين پست دنبال کنيد مي فهميد که من چي مي گم )
از ترس اين ويروس نمي تونم فايل آپلود کنم - نمي تونم با دوستام تبادل برنامه کنم و هزار و يک نمي تونمي دارم که نگو و نپرس !
به عکس زير دقت کنيد ! و بگيد که من با چي مي تونم از شرر اين ويروس خلاص شوم ؟
در ضمن هر از گاهی کادر زیر هم باز می شه !
در ضمن وقتی که مجموعه برنامه CrackersKit 2005 رو نصب می کنم در داخل این مجموعه برنامه های EVACleaner و FileMon که کارشان کنترل پروسس ها است به خودی خود حذف می شه من یه ماه پیش از این بنرامه ها استفاده می کردم ولی حذف شدند وقتی هم که دوباره نصبشان می کنم بعد از یک بار اجرا دوباره فایل ها حذف میشند