سوال درباره خرید لپ تاپ ( Hp یا Sony یا Dell )
من بین این چند مدل می خواستم یکی رو انتخاب کنم :
1. (Dell Studio 15 (1535
2. SONY FW 130E/W ( البته تو مدل های سونی زیاد وارد نیستم ولی انگاراین ازهمه خوش قیمت تره و جدیدتروبهتر
3. HP Pavilion dv6985se
سوال 1 : من با چک کردن سایت DELL فهمیدم که مدلی که به عنوان 1535 در ایران توسط شرکت زیگورات داره ارایه می شه هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ سخت افزار خیلی متفاوته ( اینو می دونم که خارج از کشور می شه سخت افزار رو به دلخواه خود با توجه به نیاز تغییر داد و هزینه ی بیشتری پرداخت کرد ) . مشکل اینجاست که CPU ای که ایران پرزنت می کنه اصلا در سایت DELL برای این لپ تاپ معرفی نشده !!
Iran
...........
Intel Core 2 Duo T7250 (2.0GHz, 2MB Cache, 800MHz FSB
Other Countries
..........
Intel® Core™ 2 Duo T5750 (2.00GHz/667Mhz FSB/2MB cache
Intel® Core™ 2 Duo T5850 (2.16GHz/667Mhz FSB/2MB cache
Intel® Core™ 2 Duo T8100 (2.1GHz/800Mhz FSB/3MB cache
Intel® Core™ 2 Duo T9300 (2.5GHz/800Mhz FSB/6MB cache
Intel® Pentium® D T2390 (1.86GHz/533Mhz FSB/1MB cache
البته از لحاظ قیمت نیز تفاوت زیادی وجود داره و شاید سخت افزار های دیگر هم همین مشکل رو داشته باشن که توجه من فقط به CPU جلب شده.
سوال 2 : به نظر شما کدوم نمایندگی برای خرید DELL بهتره ( بازم می دونم که نمایندگی فایده ای نداره چون اینا هیچ کدوم رسمی نیستن ) !؟ :) لطفا اسم تمام نمایندگی های خوبو برای این سه برند بگین ..
من بیشتر با توجه به سایت های CNET و همچنین ranking هایی که به این لپ ها دادن این 3 مدل رو انتخاب کردم..
سوال 3 : به نظر شما Intel X3100 گرافیک ضعیفی برای dell و hp نیست !؟ من زیاد اهل بازی نیستم ولی اگه خواستم زماتی بازی انجام بدم مشکلی پیش نمی یاد ؟ در کار عادی مشکلی پیش نمی یاد !؟ چون انگار از رم share می کنه پس همیشه مقداری از فضای رم تو حالت عادی پر شده و این ممکنه بازدهی لپ تاپ رو پایین بیاره !
سوال 4 : مدلی که برای HP گفتم زیاد سنگین نیست از لحاظ وزن و اصلا این مدل ایران هستش الان !؟
!!!!!!!!!!!!!!!! اسم نمایندگی ها یادتون نره !!!!!!!!!!!!!!!
ممنون...
راهنمایی برای خرید لپ تاپ با قیمت 1,400,000 تومان
با سلام
یه لپ تاپ میخواستم با این مشخصات:
سی پی یو: Core2 Duo 2.5 GHz
هارد: 200GB تا 250GB
رم: 2GB - 3GB
گرافیک: 256MB Dedicated
Webcam, Internal Modem, WiFi, Bluetooth, Card Reader
با قیمت حداکثر 1,400,000 تومان، لطفآ راهنمایی کنید.
فکر کنم باید تو سری VOSTRO لپ تاپ های DELL بگردم، درسته؟
در ضمن من شنیدم قیمت جهانی لپ تاپ میخواد بیاد پایین، این خبر چقدر صحت داره؟ اگه داره چقدر دیگه افتش به ایران میرسه؟ ارزش داره منتظر بمونم؟