سلام
من به تازگی کار با VB6 را یاد گرفته ام و هنوز مبتدی هستم .
می خواستم ببینم میشه با VB6 وسایل جانبی را به کامپیوتر وصل کرد و آنها را کنترل کرد . مانند led و تلویزیون و وسایل دیگر
اگر مقاله ای در این مورد سراغ دارید لطفا لینک بدید .
Printable View
سلام
من به تازگی کار با VB6 را یاد گرفته ام و هنوز مبتدی هستم .
می خواستم ببینم میشه با VB6 وسایل جانبی را به کامپیوتر وصل کرد و آنها را کنترل کرد . مانند led و تلویزیون و وسایل دیگر
اگر مقاله ای در این مورد سراغ دارید لطفا لینک بدید .
هر کاری که با زبانهای دیگه میشه انجام داد با Vb هم شدنی هست، کنترل همه این موارد هم شدنی هست
مقاله سراغ ندارم، اما اگر کار خواصی مد نظرتون هست بگین بدونم توضبح می دم
مثلا اگر بخوام یک led را روشن و خاموش کنم چطور باید این کارو بکنم ؟ در مورد رله چطور ؟
به چه سخت افزارهایی نیاز دارم ؟ کد vb6 را هم بنویسید .
توي روشن خاموشي كردن LED و همينطور رله،چون كار ساده اي هستن مي تونين از پورت پرينتر استفاده كنين هر پين اون جريان لازم براي روشن كردن يك LED رو مي ده ، اين پورت به صورت 3 پورت مجزا قابل آدرس دهي هستيكي 8 بيتي كه مي تونين به صورت ورودي يا خروچي از اون استفاده كنينيكي 5 بيتي كه ورودي هستكي 4 بيتي كه خروجي هست براي مواردي گه گفتين به وفور توو اينترنت مثال هستبراي مثال مداري به شكل زير ببندين و از DLLي به اسم input32.dll استفاده كنين ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوگل رو search كنين اگر پيدا نكردين بگين كلي لينك بزارم
سلام
اگر خواستید برای کار با پورت LPT (همان که کاربر KhepeleSibilo گفتند) میتوانید لینک نیمچه مقاله زیر را مطالعه کنید.
البته تحت VB8 و VB9 توضیح داده ولی با اجرا در VB6 هم با کمی تغییرات مشکلی ندارد.کد:www.h02.ir/Paper.aspx?Item=LPT-Programming
گرچه که قویاً توسیه میکنم از VB6 ده سال پیش و همدوره Windows98 به VB9 سوییچ کنید.
(شما اگر استاد Windows98 هم شوید چندان فایده ای برایتان ندارد!)
شما نیاز به کنترل comm دارین که با اون می تونین به پرت سریال وصل بشین و دیتابدین البته اینا واسه کار با برد های چاپی هوشمند هستش!!