سلام دوستان.
من می خوام یک فروم بسازم. می خواستم ببینم که برای این کار چقدر space بخرم. 100 مگ خوبه؟
کم نمیاد که؟
Printable View
سلام دوستان.
من می خوام یک فروم بسازم. می خواستم ببینم که برای این کار چقدر space بخرم. 100 مگ خوبه؟
کم نمیاد که؟
بستگی داره کاربران سایتت اجازه ی آپلود فایل داشته باشن یا نه و اینکه در سال اول چقدر عضو پیش بینی میکنین و فروم در چه موردی هست؟ کلا" اگه اعضا اجازه ی آپلودفایل نداشته باشن 100 مگ کافیه ولی در غیر این صورت در سال اول 500 مگ پیش نهاد میشه و این مقدار رو باید سالیانه به نسبت تعداد اعضاتون و نیاز اونها افزایش بدیننقل قول:
خب. پس برای من 100 مگ کافیه. حالا کسی می تونه یه سرویس خوب وب هاستینگ پیشنهاد بده! من برام مهمه که سرویس هاستش لینوکس باشه و حتما باید PHP و MySQL رو ساپورت کنه. قیمتش هم مناسب باشه.
خودم بیشتر نظرم روی پرشین وب هست که Plan اولش (LA) به نظر خوب می رسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نگاهی بندازین. (جای --------- به انگیلیسی نوشته پرشین وب)
نظر شما چیه؟ کسی می تونه پیشنهادی بده و کمکم کنه؟ :46:
راستش من کلا" هیچ وقت به کسی پیشنهاد هاستینگ نمی دم چون یکدفعه یه هاستینگ (جهان هاستینگ) با 2 3 سال سابقه ی کار گزاشت رفت و تمام فایل ها و دیتابیس های تمام اعضاش هم از بین رفت (خدا لعنتش کنه که باعث شد کرک و پر ما بریزه)نقل قول:
خلاصه یه هاستینگ پدر مادر دار پیدا کن که بعدا مثل من پشیمون نشی