سلام
چه جوری میتونم , صدا یا موزیکی که توسط ویندوز مدیا پلیر در حال پخش هستش رو از طریق کامپیوتر ضبط کنم؟
Printable View
سلام
چه جوری میتونم , صدا یا موزیکی که توسط ویندوز مدیا پلیر در حال پخش هستش رو از طریق کامپیوتر ضبط کنم؟
با سلام....
من قبلا از برنامه ي SnagIt استفاده مي كردم از صفحه فيلم مي گرفتم بعد صدا رو از فيلم جدا مي كردم.
راستي مگه فايل صوتي توي كامپيوترت نيست ديگه چرا ضبطش مي كني(البته فضولي نباشه)
||سپاس*** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/.: يا حق:./
من یه موزیک با فرمت wma دانلود کردم. فقط با windows media player میتونم اجراش کنم.:19:
نتونستم تو adobe audition واردش کنم. با برنامه های تغییر فرمت هم نتونستم فرمتشو عوض کنم.
فقط میتونم با ویندوز مدیا اجراش کنم. جای جالبش این جاست که چند تا فایل دیگه هم با فرمت wma تو هاردم هست ولی با اونا چنین مشکلی رو ندارم! :18:
به خاطر همین گفتم موقعی که داره اجرا میشه , از طریق کامپیوتر ضبطش کنم. :13:
با سلام....
دوست عزيز روشي كه من گفتم رو اجرا كردين.
||سپاس**
/.: يا حق:./
با سلام
دوست خوبم از اخرین ورژن کرک شده jetaudio استفاده کن عالی ترین نرم افزار در این زمینه می باشد
در ضمن همتایی در این زمینه ندارد.
یا حق
اين مشكل را مي توانيد با نرم افزار SoundTap Streaming Audio Recorder حل كنيد
قابليت اين نرم افزار اينه كه هر صداي كه از كامپيوتر شما پخش ميشه را مي تونه ضبط و با فرمت mp3 , wma ذخيره كنه.
من لینک دانلودشو پیدا کردم , شما سریال نامبر این نرم افزار ( با ورژن 1.40 ) رو دارید؟؟نقل قول:
شما مي توني از sound recorder خود ويندو استفاده كني ...
امتحان کردم , نمیتونم باهاش ضبط کنم.نقل قول:
امتحان کردم , نمیتونم باهاش ضبط کنمنقل قول:
سلام
با sound recorder کیفیت خوب نمیشه بهترین راه تغییر فرمته ،که گفتی نمیشه از چه برنامه ای برای تغییر فرمت
استفاده میکنی؟
ارور خاصی میده؟
از jetAudio استفاده کردی؟ برای تغییر فرمت و با ضبط صدا؟ چون به راحتی همون طوری که alfa_df2000 گفت با
jetAudio می تونی ضبطش کنی و یا فرمتش رو عوض کنی