سلام کسی میدونه با چه نرم افزاری میشه ip کامپیوتر رو تو شبکه مخفی کرد یا تغییر داد؟ اگه راه غیر نرم افزاری هم دارین بگین
Printable View
سلام کسی میدونه با چه نرم افزاری میشه ip کامپیوتر رو تو شبکه مخفی کرد یا تغییر داد؟ اگه راه غیر نرم افزاری هم دارین بگین
شما چه شبکه ای دارید؟
من دقیقا منظور شما را نفهمیدم ولی من نمی خام ip کامپیوتری که با اون تو دانشگاه دانلود میکنم مشخص باشه چون میان و گیر میدن که حجم دانلودتون بالاست .
می تونی از نرم افزار hide ip استفاده کنی
روی کانکشن شبکه properties بزنید در تب Networkingنقل قول:
tcp/ip رو انتخاب کنید بازم properties بزنید و اونجا بصورت دستی ip بدید توی همون رنجی که هستید
ممکنه قبول نکنه یا به اینترنت وصل نشه بعدش
بستگی به سرور دانشگاه داره
فکر نمیکنم ادمین ویندوز باشهنقل قول:
عموما با یوزر باید وارد شن تا کسی نتونه تنظیمات رو تغییر بده
نقل قول:نه مشکل ادمین ندارم ولی مسئله اینه که اگه دستی هم بدم ip rang که قبول میکنه مربوط به دانشکده خودمونه که اینجوری باز تابلو میشه من دنبال راهی هستم که مشخص نشه دانلود مربوط به کدوم بخش دانشگاه هستش.نقل قول:
با استفاده از نرم افزار IP changer v2
آی پی خود را عوض کنید!!!!!!!!!!
اینم لینک دانلودش:
برای رجیستر کردن برنامه باید فایل پج رو در پوشه ای که نرم افزار رو نصب کردید میرید و فایل پچ رو اجرا کرده و گزینه crack it رو بزنیدکد:http://rapidshare.com/files/91679447/IP_Changer_2.0.rar
بعد کی گان رو اجرا و generate رو می زنید و سریال کپی کرده و برنامه رو اجرا کرده و اونودر قسمت مربوطه کپی کرده و برنامه رجیستر می شود
حالا یکی لطف کنه و بگه این برنامه چه جوری کار میکنه:19:
بهترین راه استفاده از یکی روشهای تونلینگ هست!
توضیح بیشتر ... منتظریمنقل قول: