مرجع: آموزش، مشاوره و راهنمایی در مورد کارهایی که باید قبل و بعد از نصب ویندوز انجام دهیم تا احتمال پاک شدن اطلاعات شخصی به حداقل برسد [ win XP
سلام و خسته نباشید
در این مورد خیلی دوستان اینور اونور پرسیده بودن که:
قبل از اینکه مثلا درایو C رو format کنیم و ویندوز رو نصب کنیم چه اطلاعاتی مهمن و میشه اونا رو نگه داشت تا بعد از نصب ویندوز برشون گردونیم و ...
این مقاله رو میخواستم برای وبلاگم بنویسم ولی گفتم یه نسخه هم اینجا بزارم که هم دوستانه اینجا استفاده کنن و هم بالاخره اطلاعاته منم محدوده! یه چیزایی من تجربه دارم یه چیزایی شما همه رو با هم در میون بزاریم تا انشالله به نتایجه کاملتر و جامع تری برسیم
آموزش رو تو پسته دوم آپدیت میکنم هر چند وقت یه بار
اگر شما هم همکاری کردید و نکاته خودتون رو گفتید در پسته سوم لیستی از مطالبه شما تهیه میشه
از پست شماره ی 4 به بعد متعلق به شماس که همکاری کنید و به اطلاعاته خودتون و دوستاتون کمک کنید یا اینکه بی اعتنایی کنید و این تاپیک بره اون پایین ها
در هر صورت برای من فرقی نمیکنه
ولی بیشتر خوشحال میشم اگر شما هم کمک کنید:10:
موفق و موید باشید
داریــــــــــــوش
یه نکاتی هم قبل از شروعه مقاله اشاره کنم:
- اکثره نکاتی که تو آموزش اشاره میکنم راه های مختلفه دیگه ای هم داره! اونا با خودتونه که برید و بگردید و پیدا کنید
- این آموزش مختص به Windows XP میشه و با اکثره سرویس پک ها هم مشکلی نداره
- نکاتی رو که میبینید مشکلی دارن یا راه های ساده تر و بهتری دارن در صورتی که امتحان کردید بگید تا در آموزش ویرایش شن
- مشکل یا توصیه یا چیزی هم لبود همینجا اشاره کنید