تیزر این سریال دیشب از شبکه 3 جمهوری اسلامی پخش شد و گفته شد بعد از امپراطور دریا میخواد پخش بشه!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق (:
Printable View
تیزر این سریال دیشب از شبکه 3 جمهوری اسلامی پخش شد و گفته شد بعد از امپراطور دریا میخواد پخش بشه!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق (:
Lost
یعنی واقعا میخواد بزاره!
آقا ما که ندیدم آخرشم
اما اونا که دیدن بگن, اگه لباساشون همیشه عین تو عکسه, قابل پخش نیست که خب , آستینشون کمی کمه:27:
:21::21::21::27::27::27::31::31::31::18::18::18:نقل قول:
خب چندان دور از انتظار هم نبود !
سريال از لحاظ سلامت اخلاقي مشكل چنداني نداره ، لباسها رو هم عمو عزت سفارش ميده براشون بدوزن :27:
فكر كنم در مقايسه با سريالهاي اينچنيني با كمترين تغيير قابل پخش باشه ...
جالبه با جستجوي «پخش سريال lost » در گوگل به نظرات موافق و مخالف زيادي ميرسيد كه البته اكثريت مخالف هستند ؛ طرفداران پروپاقرص سريال مخالفان اين امر هستند ...
يه نمونه اش :
همه حرفا به كنار ، اين قسمتي كه قرمز رنگ كردم از همه منطقي تره ! ولي فكر كنم بشه با دوبله يه جوري ماست مالي اش كرد و مخاطب هم كه ...نقل قول:
sade.blogsky
طبق اخرین خبری که به صورت زیرنویس دیشب از شبکه 3 نمایش داده شد سریال لاست قراره بعد از اتمام امپراطور دریا از شبکه 3 جمهوری اسلامی پخش بشه.
من نمی دونم اینا چی رو می خوان نشون بدن ؟؟؟
سان و کیت و انا لوسیا , شانون رو چیکار می کنن ؟؟؟ نامه ساییر رو می خوان نشون بدن ؟؟
این ضایعه اسفناک رو به همه طرفداران سریال از صمیم قبل تسلیت میگم…
شنیدم که شبکه سه تصمیم داره سریال Lost یا همون “گمشدگان” رو پخش کنه! نه تو رو به خدا! خواهش میکنم این سریال رو به گند نکشید! تو رو به جون هرکی دوست دارید تا دلتون میخواد یانگوم و امپراطور دریا و… پخش کنیداما کاری به سریال Lost نداشته باشید! همون اندازه که با پخش سریال پرستاران روی اعصاب ملت راه میرید و با سانسورها و زوم کردن های مضحک حال همه رو میگیرید کافیه به خدا! اونایی که لاست رو دیدن میفهمن چی میگم چون محیط زیبای جزیره به طور حتم به شکلی مضحک سانسور خواهد شد وبخشی از دیالوگها تبدیل به آبگوشت میشه و باید نصف بازیگرا و شخصیتها رو با هم خواهر و برادر بدونیم! با این کار شبکه سه و صدا و سیما، رسما سریال لاست تبدیل میشه به یک فاجعه اسفبار! تو رو به خدا همین امپراطور دریاهای قشنگتون(!) رو 100 باره پخش کنید ولی کاری به سریال Lost نداشته باشید واز خیر این سریال بگذرید یا اصلا بدید سیروس مقدم واستون یک سریال آبدوغخیاری دیگه در حد “نرگس” بسازه و ملت رو حسابی الاف کنید، ولی کار به اینسریال نداشته باشید و اجازه بدید ملت خودشون برن سراغ DVD های این سریال وسریال رو درست و درمون ببینن!
فکر کنم بعضی از صحنه ها رو خود صدا و سیما بازسازی کنه مثلا از حمیده خیرآبادی کمک بگیره تا جای کیت بازی کنه و با مونتاژ همه چیز حل بشه!
بیچاره کسانی که برای اولین بار این سریال رو می بینن
دیگه اگه نسخه اصلی شم رو ببینن بعد از دیدن سانسور صدا و سیما بهشون حال نمیده
سعید هم به دلیل همکاری با رژیم بعث عراق از فیلم باید حذف بشه
جک شفرد هم به دلیل مصرف زیاد مشروبات الکلی کلا مفسد فی الارضه
روسوهم که قابل نشون دادن نیست کیت هم که به هیچ وجه و هیچ کجا شانون رو که اصلا حرفشو نزن کلیر هم که معلومه وضعیتش سان رو هم خودتون میدونین
کل بازیگرایی که موند 3 الی 4 نفرن
کیت و شانون از فیلمنامه حذف میشن لابد جوری هم ترجمه میکنن که یه جور بشه که اینا واسه پیدا کردن [...] اومدن اون جزیره
دیالوگ های ساویر هم به کلی حذف میشه
واقعا متاسفم برای اونی که بخواد این فیلم رو پخش کنه فیلمی که اگر چند ثانیه از اون قطع بشه کل فیلم رو از دست خواهی داد.
البته باز نظر من اينه كه تلويزيون بايد زودتر از اينها اين كار رو ميكرد و كسايي كه با تلويزيون و سانسورها مشكل دارند خيلي راحت و بدون هيچ دغدغه اي مي تونن دي.وي.دي هاي زيرنويس فارسي سريال رو تهيه كنند.
واقعاً افتضاح اگه نشون بدن .
مطمئن باشید هیچ کس از سریال سر در نمی یاره .
به نظر من اونایی که سریالو دیدن اگه با دوبله ببینن می تونن یه سریال با موضوع جدید ببینن ، شایدم یه سریال کمدی ببینن.
امیدوارم این اتفاق نیافته .
خودم وقتي اين خبرو شنيدم
ياد فيلم موميايي 3 افتادم كه فيلم سه و نيم ساعته رو به يك ساعت تبديل كرده بودن!!!!!!
يا حق (:
من شنيدم ميخوان prison break رو نشون بدن،فرار از زندان...
با این تعاریفی که اینجا شنیدم باید بی خیال بشم برای دیدنش از شبکه3
میشه یکی آدرس یه جای مطمئن برای خرید سریال رو توی پروفایلم بده.
برديا جان من پيغام دادم دادا
بنظرم دوستان ديگه هم برن بخرن بهتره!
يا حق (: