سلام.الان كه تقريبا به وسطاي تابستون رسيديم و برنامه هاي تابستون طرفداراي خودشون رو جذب كردن ، ميخواستم نظر شما رو در باره پربيننده ترين سريال فقط مخصوص تابستوني بدونم! ربط اين سه سريال هم اينه كه دارن تو تابستون پخش مي شن! ممنون.
Printable View
سلام.الان كه تقريبا به وسطاي تابستون رسيديم و برنامه هاي تابستون طرفداراي خودشون رو جذب كردن ، ميخواستم نظر شما رو در باره پربيننده ترين سريال فقط مخصوص تابستوني بدونم! ربط اين سه سريال هم اينه كه دارن تو تابستون پخش مي شن! ممنون.
من که خیلی کم تلویزون نگاه میکنم و از سریالهای چشم بادومیها اصلا خوشم نمیاد.
از بین ترانه مادری و 4*3 دومی رو بیشتر می پسندم.
سه تا سریال گذاشتند اسمش را میذارند سریال تابستونی!!! تازه یکیش طنز بود.
تاجر پوسان
يكيش هم خارجيه! كه تازه موقع بدتري پخش مي شه ولي طرفداراي خوبي هم پيدا كرده! تا وقتي ما كلي هزينه براي ساختن يوسف پيامبر و ......... مي كنيم همينه!نقل قول:
چه خوب بود یک گزینه ی هیچکدام هم در نظرسنجی قرار می دادید!
سريال مرگ تدريجي يك رويا هم قشنگه . بهتر بود همه فيلمايي كه تو تابستون پخش ميشه رو تو ليست نظر سنجي مي آوردين
همه به جز اولی :d
نظر شما محترمه ولي اگه سريالهاي ديگه رو مي خواستم بذارم بايد همه شو ميذاشتم كه 15 تايي مي شد!واقعا باعث تاسفه كه سريالهاي تابستوني انقدر كم هستند! بهترين زمان پخش هم مال ترانه مادريه كه آشغال و فوق آشغال ادامه پيدا مي كنه!نقل قول:
به نظر من اگه میذاشتی بهتر بود چون اینطوری بهترین سریال الان مشخص میشد...نقل قول:
دیگه برای ما عادی شده که از تلویزیون سریال درست حسابی نبینیم سطح توقعات به شدت پائین اومده و همین هم هست که باعث شده "ترانه مادری" و یا "مرگ تدریجی رویا" مردم بشینند و ببینند.