با سلام من مشکل نشناختن هارد در موقع نصب ویندوز ایکس ÷ی را دارم بطوریکه تمام فایلهای داخل سیدی مینبورد رو به هر نحوی روی فلا÷ی چک کردم حتی درایور این مینبورد رو از سایت دانلود کردم ولی جواب نداد :41:
لطفاء راهنمایی کنید
Printable View
با سلام من مشکل نشناختن هارد در موقع نصب ویندوز ایکس ÷ی را دارم بطوریکه تمام فایلهای داخل سیدی مینبورد رو به هر نحوی روی فلا÷ی چک کردم حتی درایور این مینبورد رو از سایت دانلود کردم ولی جواب نداد :41:
لطفاء راهنمایی کنید
یک درایور ساتا باید داشته باشید که درون فلاپی درایو می گذارید و موقع نصب ویندوز در ابتندا کلید f6 رو می زنید و ساتا درایو رو نصب می کنید
البته قبل از هر چیز باید ساتا رید رو در ست آپ بایوس enable کرده باشید
درایور ساتا رو دارم ولی فکر کنم اشتباه باشه در صورتی که چند نمونه دیگه از درایور هم تست شده(flopy) در ضمن در قسمت sata raid نوشته شده :این شماره از هارد شناسایی نمیشود در صورتی که در partion magic 8.05 شناسایی شده و قابل فرمت است
لطفا" راهنمایی کنید
شمامین بوردتون ساتا 2 رو پشتیبانی می کنه؟
مطمئن بشید که جامپر مربوط به ساتا روی هارد درست هست
سلام :نقل قول:
روی هر دو حالت تست کردم نشد:41::41:
چیپ ست مین بوردتون رو نگاه کنید مطابق همون شماره سریال و بـــِرند درایوش رو دانلود کنید روی فلاپی کاپی کنید
موقع نصب f6 رو بزنید و مسیر فایل درخواستی رو بدید
باید کار بکنه ، اگر نشد با گارانتی محصول"هارد دیسک" تماس بگیرید تا راهنماییتون کنند
خوب توی بایوس بذار ide بعد که نصب شد و ویندوزت آپدیت شد برگدون به رید من اینطوری کردم و جواب داده
نقل قول:
داخل گزینه raid نوشته شده not suport this number of hard disk
در صورتیکه داخل partition magic 8.05 بدون مشکل ÷ارتیشن بندی میشه :41:
ممنون میشم راهنمایی کنید