سئوال دوم=
من با برنامه شما که تست می کنم مشکلی نیست شاید هم دلیلش اینه که نام فرم های شما به ترتیب form1 به بعد است اما مشکل اینجاست که form های من همه دارای نام هستند برای همین این اکشن شما کار نمی کند
در واقع اگر آسان تر بگویم من در محیط کار 12 دسته اصلی دارم که هر دسته خود دارای دهها زیر مجموعه هستند
نکته= البته نیازی به توضیح برای اساتید حرفه ای و بزرگ سایت نیست ولی محض اطلاع نحوه تشکیل زیر مجموعه را آنطور که می سازم توضیح می دهم
ابتدا تعدادی سر فصل از طریق دکمه مثبت یا بعلاوه ایجاد می کنم سپس روی هر سرقصل کلیک می کنم ویک form جدید از طریق بعلاوه زیر آن ایجاد می کنم سپس از طریق drag and drop یا کشیدن وانداختن فرم را به سمت راست می کشم وزیر سرفصل مورد نظر قرار می دهم طوری که زیر مجموعه اش شود
مثال زیر تا حدی نشان دهنده اوضاع است من برای راحت تر شدن کار نام ها را به فارسی نوشته ام
شاعران.قدیمی
سعدی ........
حافظ .........
فردوسی .........
مولوی .........
خاقانی .........
رودکی .........
شاعران.معاصر
سهراب.سپهری .........
فروغ.فرخزاد .........
نیما.یوشیج .........
احمد.شاملو .........
نویسندگان.بزرگ
همینطور که در این مثال مشخص است form ها همگی نام دارند تا کار یافتن آنها آسان شود
با دکمه های کامپوننتی وطبق فایلی که در پست یک آپلود کرده ام می بینید مشکلی نیست ومی توان بین فرم ها براحتی حرکت کرد ولی با دکمه های زیبای خودم که مدتها وقت صرف طراحی آنها کرده ام این کار تاکنون امکان پذیر نبوده ودلیل تاسیس این تاپیک هم همانطور که از نامش مشخص است همین قضیه است