عزيز جون منم چون تو ايران روش معمول دانلود تورنت به درد نميخوره رفتم سراغ بلاگ تورنت . فكر كنم نميدونين چيه بنابر اين اول توضيح ميدم تا علاقه مندان سرچ كنن و روش كارش را به منم بگن
همونطور كه دوست عزيزمون هم اشاره كردن با توجه به سرعت هاي نفتي اينترنت در ايران و .... نميشه از نرم افزارهاي دانلود تورنت كه در pc نصب ميشن استفاده كرد . چون تا شما بياين يك فايل حجيم مثل فيلم را روي كامپيترتون ذخيره كنين كلي زمان ميبره و تمام سيدها قطع ميشن
اما بنده گان خدا براي ما اينترنت نفتي ها يك راه چاره گذاشتن و اون اينكه اگر يك هاست داشته باشي ميتوني تورنت را مستقيم بر روي هاست دانلود كني بنابر اين چون داخل كامپيوتر نمياد و سرعت هاستها بالاست اين كار خيلي سريع انجام ميشه. حالا ميتوني با خيال راحت و با زمان مناسب و البته با داشتن قابلين resume فايل را ا هاست خودت بر روي كامپيوتر دانلود كني و مطمئن هستي كه فايل هميشه سر جاش هست.
براي انجام اين كار نياز به يك هاست داري و يك اسكتريت مخصوص اين كار كه من blogtorrent را ميشناسم البته چند تا ديگه هم هست كه حسن اين بلاگ تورت در اينه كه php هست و نياز به sql هم نداره
حالا ديگه من چيزي نميدونم اگر شما تونستين من را هم راهنمايي كنين