سلام دوستان
من میخوام یه برنامه بنویسم که بشه توش یه متنی رو وارد کنیم بعد قابلیت save و Edit و Delete داشته باشه
ولی من تاحالا با فایلها کار نکردم اکه میشه یه مثالی یا راهنما بفرماید از کجا شروع کنم!
ممنون میشم
Printable View
سلام دوستان
من میخوام یه برنامه بنویسم که بشه توش یه متنی رو وارد کنیم بعد قابلیت save و Edit و Delete داشته باشه
ولی من تاحالا با فایلها کار نکردم اکه میشه یه مثالی یا راهنما بفرماید از کجا شروع کنم!
ممنون میشم
راستی من با ویبی 2005 کار می کنم
چند روش و کلاس برای دسترسی به فایل ها وجود داره میتونید مجموعه کلاس های IO استفاده کنید تو برنامتون از My.computer.fileSystem استفاده کنید که امکانات عالی رو در اختیارتون میزاره البته تو vb فقط این وجود داره , کلاس System.Io رو قبلش به کلاستون وارد کنید . یا میتونید از FileStream هم استفاده کنید البته من اولی رو ترجیح میدم .
سلام
چه خبر؟
فکر نکنم با گذاشتن یک TextBox یا RichTextBox مشکلی داشته باشید.
ضمن تایید گفته های جناب Bracket ...
اگر صرق خواندن و نوشتن ساده ی متن باشد، دستورات زیر شاید کافی باشند.
(sdata متغییری از نوع String است)
کد:'Save...
System.IO.File.WriteAllText("C:\file.txt", sdata, System.Text.Encoding.UTF8)
'Load...
sdata = System.IO.File.ReadAllText("C:\file.txt", System.Text.Encoding.UTF8)
سلام
خیلی مخلصم
سربازم بعد 6 ماه از پادگان ولم کردن رفتم یه کامپیوتر دیگه خریدم با ویژوال استودیو 2008 اومدم p30world
مرسی میرم امتحان کنم
حتما سراغ System.IO برید
از کلاس های FileStream, StreamReader. StreamWriter, File و کلی کلاس دیگه که برای کار با فایل ها در MSDN هست استفاده کنید. مثال به اندازه ی کافی تو MSDN هست
مرسی از همه دوستان به خاطر راهنمایی خوبشون
H2 جان همون که گفتی Edit هم داره من یه replace پیدا کردم ولی فکر کنم یه فایل رو با یه فایل دیگه عوض می کنه !!
اگه ممکنه Edit هم بگید!!
دوستان یه سوال دیگه!!
من اگه بخوام نام یک سری فایل رو که تو یه پوشه هست رو تو یه ListBox در برنامه در حال اجرا وارد کنم باید چیکار کنم؟
سلام
شاید من درست متوجه نشده باشم، ولی بحث به نظر من خیلی واضح است.نقل قول:
- شما اطلاعات را لود میکنید
- درصورت نیاز چیزی را کم و زیاد و Replace میکنید
- در آخر دیتا را ذخیره میکنید.
این اعمال ویرایشی را میتوان توسط فرامین کاربر و با دیالوگ و... صورت بگیرد.کد:Dim data As String
'Load...
data = System.IO.File.ReadAllText("C:\File.txt", System.Text.Encoding.UTF8)
'Edit...
data &= "new line."
data = data.Replace("Ali", "Reza")
'...
'Save...
System.IO.File.WriteAllText("C:\file.txt", data, System.Text.Encoding.UTF8)
نقل قول:موفق باشید.کد:Me.ComboBox1.DataSource = System.IO.Directory.GetFiles("C:\Windows")
یا
Dim arr() As String = System.IO.Directory.GetFiles("C:\Windows")
For index As Integer = 0 To arr.Length - 1
arr(index) = System.IO.Path.GetFileName(arr(index))
Next
Me.ComboBox1.DataSource = arr
مرسی از راهنمایی خوبتون