Virtual Memory چیست ؟
2-چه زمانی پیش می آید؟
3-باعث چه مشکلاتی می شود؟
4-به چه طریقی می توان آن را حل نمود؟ لطفا در صورت اطلاع بطور کامل توضیح دهید.
با تشکر
Printable View
Virtual Memory چیست ؟
2-چه زمانی پیش می آید؟
3-باعث چه مشکلاتی می شود؟
4-به چه طریقی می توان آن را حل نمود؟ لطفا در صورت اطلاع بطور کامل توضیح دهید.
با تشکر
vitural memory یا حافظه مجازی یکی از قابلیتهای ویندوزه که در صورت فعال بودن ویندوز یه فایل روی هارد اضافه می کنه که هروقت سیستم نیاز به رم داشت از اون فایل به جای رم استفاده کنه.
این مساله در برنامه هایی مثل فتوشاپ خیلی به کمک سیستم می آید.
خود ویندوز درایو پیش فرض خودشو میگیره و یه فایل به اسم pagefile.sys درست می کنه که ازش به جای رم استفاده می کنه.
پیامی در گوشه ویندوزم مطابق زیر چاپ می شودبرای رفع این خطا چه پیشنهادی دارید؟کد:windows_virtual memory minimum too low
your system is low on virtual memory.
windows is increasing the size of your virtual memory paging file.
during this process,memory requests for some applications may be denied
با تشکر
نقل قول:
اين قابليت قسمتي از درايو هارد هست كه بهتره يكي از درايوها كه ديفرگ شده و كار بر روي آن درايو كم هست،براي اين منظور انتخاب بشه....
به جاي رم استفاده نميشه عزيز،بلكه به كمك رم مياد،چون سرعت هارد به مراتب كمتر از رم هست عزيز......
نقل قول:
1-درايوي از سيستم را انتخاب كنيد كه كار بر روي آن به ندرت انجام ميشه (منظور عمليات copy و paste و delete )
2-بر روي my computer راست كليك كنيد و propertis و در سربرگ advanced گزينه settings مربوط به performance را بزنيد،در پنجره باز شده مجدد گزينه advance را بزنيد و بعد change را بزنيد،در پنجره جديد،درايو مورد نظر را انتخاب كنيد و گزينه custom size را بزنيد، اگر درايوتون جا به اندازه كافي داره، هر دو گزينه را به عنوان مثال 1000 بدهيد (دقت كنيد هر دو گزينه مقدار مساوي داشته باشند)
3-بهتره درايوي كه ديفرگ شده و يكپارچه هست را براي اين منظور انتخاب كنيد
البته اگر نرم افزار رم زيادي بخواد و سيستم رم كمي داشته باشه اون موقع بجاي رم هم استفاده ميشه ولي انقدر سيستم كند ميشه كه ...
نقل قول:
نه قربان،ربطي به اينكه نرم افزار رم زياد بخواد نداره،در هر حال از virtual memory استفاده ميشه.........
شما ويندوز را تنها نصب كن و هيچ نرم افزاري هم نصب نكن....
باز هم ميبيني كه از اين خاصيت استفاده ميكنه
در هر حال استفاده ميكنه اما اگه كم بياره بجاي رم هم از هارد استفاده ميكنهنقل قول:
نقل قول:
خوب عزيز من هم همين را ميگم.........:10:
ببين اين به اين معني نيست كه در درجه اول كامل از ظرفيت رم استفاده ميشه،نه.......
حتي زماني كه رم هم تا حدودي خالي باشه از اين خاصيت استفاده ميكنه........
در واقع در كنار رم، حافظه مجازي را به كار ميبره.........
با تشکر از پاسخ دوستان
روی سرورم sql server2000 دارم و زمانیکه task manger را باز می کنم در tab مربوط به Process گزینه virtual memory یا VM را برابر 151848 K نمایش می دهد با توجه به این مقدار vm را چند Set کنم و آیا انجام این تغییر باعث از بین رفتن هیچ اطلاعاتی نخواهد شد؟