ویندوز حرفه ای برای کارهای حرفه ای
سلام به همه دوستان . امیدوارم حالتون خوب باشه . چندتا سوال اساسی در مورد ویندوز دارم .
من نرم افزارهای سنگینی مثل افتر افکت فوتوشاپ و تری دی مکس رو سیتمم نصب دارم و باهاشون کار می کنم. اما همیشه بعد از یه یک یک و نیم ماه دیگه اینقدر سرعت سیستم میاد پایین که باید عوضش کنم . حالا چندتا سوال :
1- چه ویندوزی رو برای این کارها پیشنهاد می کنین؟ویندوزی که زیاد منابع سیستمو اشغال نکنه. من الان از ویندوز xp سرویس پک 2 استفاده می کنم . همین ویندوز خوبه ؟
2- من با وجود اینکه سیستمم زیاد ضعیف نیست اما نمی تونم از همه توان سیستم استفاده کنم . چه نرم افزارهایی رو برای این کار پیشنهاد میکنید ؟ مثلا الان که یه ماه تقریبا گذشته . بعضی وقتها حتی سیستم کرش می کنه ! چی کار کنم ؟
3- نرم افزارهایی مثل tune up که کارشون کلین آپ کردن سیستمه . آیا واقعا روی کار سیستم تاثیر دارن . بهترین نرم افزار این کارها چیه ؟
4- دیگه چه نرم افزارها و تنظیماتی وجود داره برای این کار . مثلا اگه برای این کارا یه تغییری تو ریجستری یا بوت یا هرچی هست و یا نرم افزارهای اضافه ی دیگه . نمی دونم . خودتون بهتر می دونین
5- سوال آخر هم این که اگه با قبول تمام تغییرات بالا یه ویندوز نصب کردم و باهاش کارکردم و دوباره سرعت سیستم پایین اومد . چه نرم افزارها یا ترفندایی لازمه تا دوباره مثل اولش کنه . مثلا چطور میشه سیستمو ریپیر کرد
واقعا هم ببخشید که این قدر زیاد شد اما مطمئنم غیر از من خیلی های دیگه این مشکلاتو دارن .
موفق باشین