بچه ها میتونید راهنمایی ام کنید؟برنامه pc suite گوشیم رو نمیشناسه و وقتی که کابل usb رو وصل میکنم هیچ اتفاقی نمی افته یک بار هم برنامه pc suite رو پاک کردم ولی باز هم همونطوریه میتونید راهنمایی ام کنید؟
ممنونم میشم ازتون
Printable View
بچه ها میتونید راهنمایی ام کنید؟برنامه pc suite گوشیم رو نمیشناسه و وقتی که کابل usb رو وصل میکنم هیچ اتفاقی نمی افته یک بار هم برنامه pc suite رو پاک کردم ولی باز هم همونطوریه میتونید راهنمایی ام کنید؟
ممنونم میشم ازتون
گوشیت علامت یو اس بی میاد رو صفحش ؟
وقت وصلش میکنی به کامپیو ترت صدای وصل شدن دیوایس به کامپیوتر رو میزنه ؟
یه بار تو حالت دیتا ترنسفر وصلش کن ببین چه اروری میده
نقل قول:
نه عزیز نه توی صفحه گوشی علامتش میاد نه توی کامپیوتر
Data tarnsfer یعنی برم توی فولدر connect و Data cabl رو به دیتا تغییر بدم؟این کار رو کردم یو اس پی رو وصل کردم ولی باز هم هیچ اتفاقی نمی افته باید چی کار کنم؟
اگه علامت یو اس بی روی گوشی نمیاد ، پس ارتباط از نظر فیزیکی مشکل داره. یا از طرف کامپوتر یا از طرف گوشی یا اینکه سیمش.
من خیلی به این مشکل برخوردم ولی کارهایی که کردم و خوب شده این ها بودن
1-ریستارت کردن سیستم قبل از اتصال
2-ریستارت کردن گوشی قبل از اتصال
3-اطمینان از اینکه گوشی در حالت lock نباشه
4-اتصال به روی usb دیگر سیستم
5-اگه هیچ کدوم جواب نده سیم دو چک میکردم حتما و مطمعن باش محل اتصال به گوشی کثیف نشده باشه
6-uninstall کردن درایو در هنگام اتصال گوشی و دو باره نصب کرد پی سی سوئیت
اینها کارایی بودن که من انجام میدادم و جواب میگرفتم
موفق باشید
دوست من (که اسمتونم نمی دونم :11:)نقل قول:
اگه علامت یو اس بی تو صفحه گوشی شما ظاهر نشه
معنی اش مشکل سخت افزار هستش
که این ممکنه از کابل تون
گوشیتون( به احتمال 1 % )
یا یو اس بی سیستم باشه
شما با یه کابل دیگه امتحان کن
اگه جواب نداد
با یه سیستم دیگه امتحان کن با همون کابل
معلوم میشه مشکل از سیستمت هستش یا از کابلت
البته من این نکته رو هم اضافه کنمنقل قول:
ویندوز باید پک 2 باشه
جالب این جاست که بعضی از ویندوز ها اصلا کانکت نمیشه هر کاری هم بکنی
چون ویندوزهای ما کپی غیر فانونی اند...
ممنونم از راهنمایی هایی که میکنینقل قول:
من اسمم عطا هستش
من با همین کابل گوشی برادرم رو وصل کردم و مشگلی نداشت پس مشگل از کابل نباید باشه حتی usb رو هم عوض کردم و توی یه پورت دیگه گذاشتم باز هم نشد.
ببینید گوشی من با کابل وصل بود من یه برنامه نصب کردم روی گوشی برنامه که نصب شد من کابل رو در نیووردم یه دو سه دقیقه بعد گوشیم ریستارت شد و از اون به بعد دیگه گوشیم رو نشناخت من تنها احتمالی که میدم یا مشگل باید از برنامه باشه یا اینکه گوشی مشگل سخت افزاری داره اگه سخت افزاری باشه باید چیکار کرد؟کار سختیه درست کردنش؟
همین مشکلو من دارم و هنوز حل نشده
عطا جان یه سری از برنامه هایی که مشکوکی بهشون پاک کن
اگه جواب نداد بک آپ بگیر گوشیتو فرمت کن
اگه فرمت هم جواب نداد آپ دیت کن
اگه آپ دیت جواب نداد دیگه باید دست به جیب بشی بدی برات فلش کنن
ایشالا که نرم افزاری هستش
اگه فلش جواب نده باید ببری تعمیرگاه
حالا قبل این که فلش کنی ..بردی بیرون برات فلش کنن بپرس ازشون شاید مشکل سخت افزتری بود
بی خود فلش نکنی!
نقل قول:
من خودم بیشتر روی برنامه شک دارم توی منیجر هم رفتم چند تا فایل چند کیلوبایتی هستش که نصب شدن و نمیدونم چیه چون این اتفاق درست بعد از نصب برنامه اوفتاد
واسه فرمت هم باشه چشم اگه دیدم نشد که این کار رو حتمآ میکنم
درباره آپدیت خیلی وقته قصد این کار رو دارم فقط چند تا مشگل ریز و درشت دارم مثل عوض کردن کد پروداکت گوشی چون با کد من سایت نوکیا نمیشناسه و هم اینکه شنیدم جدیدآ وقتی آپدیت میکنی دیگه نمیشه از طریق هک بازی های انگیج رو انجام داد و اگه نشه خیلی حیف میشه:41:
ولی اگه همه راها نشد فلش رو بیخیال میشم چون موضوع مهمی نیست فوقش با رم ریدر مموری رو وصل میکنم تعمیرگاه خود اتصالات هم ببرم میگه گوشی رو هک کردین و از این حرفا ارزش نداره.