من مدتي قبل در ميان نرم افزارام برنامه اي ديدم كه با ريختن ان در سيدي خيلي راحت ميشد از پسورد ادمين رد شد
ايا چنين برنامه اي مي شناسيد؟؟؟
Printable View
من مدتي قبل در ميان نرم افزارام برنامه اي ديدم كه با ريختن ان در سيدي خيلي راحت ميشد از پسورد ادمين رد شد
ايا چنين برنامه اي مي شناسيد؟؟؟
با سلام
بله هستش :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در انجمن مقالات هم :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من فايل ايزو رو آپ لود كردم رايتش كن رو سي دي براي نحوه كار هم به تاپيك هاي بالا مراجعه كن:46:
کد:http://akmfad1.persiangig.com/download/PassHacker.zip
دنبال این باش
Hiren's_BootCD
اگر بخوام بيشتر از لينم مي تونم پيدا كنم چرچ كردن را هم خوب بلدم كفتم روشي كه 100% براي xp واب بده و نه كركر.....نقل قول:
سلام
عزيز جون خوب 100 درصده من خودمتست كردم البته تا سرويس پك 2 اين سرويس پك 3 تست نكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شمانقل قول:
آيا روشي هست كه پسورد ادمين رو نشون بده ؟
يعني نه پسورد رو پاك كنه و نه تغييرش بده و فقط پسورد را نشون بده .
نشون دادن نه ولی می شه حذف کرد
چرا یه برنامه ای بود که از فلاپی میومد بالا و یه فایلی رو برات درست میکرد و میرفتی تو سایت خودش اون فایلو میدادی پسورد رو بهت میداد!اسمش رو اصلا یادم نیست!
نقل قول:
اسم اون سایت loginrecovery.com بود من خودم ازش استفاده کردم جواب داد
یه سر بزنین همه چیز دستتون میاد!:46:
ستاره رو فکر کنم میشد و Bullet کم پیش میاد خودش رو نمایون کنه ...