مشکل وحشتناک امنیتی در یاهو مسنجر!!!
سلام به همگی
من یک مشکل خیلی بزرگ در یاهو پیدا کردم خواهش می کنم کمکم کنید.
یک هکر پیدا شده که تا الان 3 تا از آیدی های من رو هک کرده، بدون اینکه فایلی رو ازش بگیرم یا کار خاصی انجام بدم.
پسووردهایی هم که من استفاده می کردم همه شامل: ! @ # $ * & بود و فکر نمی کردم به این راحتی بتونه کسی هک کنه.
خود هکر به من گفت که تو کافیه آنلاین بشی یک برنامه دارم که در عرضه چند دقیقه پسووردتو بهم می ده. و من وقتی با یک آیدی امتحان کردم فقط 2-3 دقیقه با اون آیدی آنلاین شدم و اون پسووردم رو بهم داد. خواهش می کنم بهم کمک کنین که اگه من نخوام هک بشم چیکار باید بکنم و چیکار نباید بکنم. من نه میل مشکوکی رو باز کزدم نه فایلی رو گرفتم و تا وقتی که منو هک کرد اصلا با هکر چت نکرده بودم، اون فقط آیدی من رو داشت. من یک اینترنت سکیوریتی نورتون هم دارم که هر روز در حال آپدیت شدن هست. هکر ادعا می کنه که یک برنامه داره که فقط کافیه آیدی طرف رو داشته باشه و طرف آنلاین بشه، آیدی رو می ده به برنامه و برنامه پسوورد رو بعد از چند دقیقه در میاره.
خواهشا به من بگین من چیکار باید بکنم و یا چیکار نباید بکنم که دیگه نتونه من رو هک کنه. این قضیه خیلی خیلی مهمه. من نمی خوام باز آیدی بسازم و اون منو هک کنه. چه راهی هست که اون تحت هیچ شرایطی نتوته من رو هک کنه!؟!؟!؟!
کمکم کنید لطفا!!!!!!!!!