نصب برنامه از روی بسته سورس
یکی از دشواری هایی که کاربران مبتدی لینوکس ( مثل خود بنده ) دائما با آن مواجه هستند ، بحث بسیار شیرین !!!! کامپایل کردن سورس ها است . به عنوان مثال ، برنامه ی Mldonkey که ظاهرا بهترین برنامه ی فایل شیرینگ در لینوکس است ، ( البته نسخه ی دبیان دارد ولي فرض مي كنيم شما ناگزیر هستید سورس آن را از Sourceforge.net دانلود کنید )
خوب ، حالا من برای کامپایل کردن این سورس ، باید ابتدا از فرمان بسیار قشنگ !! :31: و شناخته شده ی tar -xzvf استفاده کنم . این کار را می کنم و سورس از حالت فشرده خارج می شود .
در مرحله ی بعد وارد دایرکتوری این فولدر اکسترکت شده می شوم . اینک نوبت فرمان configure/. است که از آن استفاده کنم .... OOPS !!! چنین فایل یا فولدری وجود ندارد !!!!!!!:2:
خوب معمولا در این گونه موارد توصیه می شود که فایل Readme را بخوانیم تا نحوه ی انجام کار را متوجه شویم ..... اما مشکل دیگری هم هست . در فایل Readme ، به نحوه ی کار با برنامه پرداخته شده و اشاره ای به نحوه ی نصب در آن دیده نمی شود !!!!؟؟؟؟:18:
بسیار خوب ، باز هم جست و جو می کنیم ... آهان ! یافتم ! یافتم !!! فایل دیگری هست به نام Install.txt که در آن به این موضوع پرداخته شده است . خیلی خوب ... اجازه بدهید ..... عجبا ! شگفتا ! در این راهنما قید شده که باید از فرمان configure/. استفاده کنیم !!!!!!!
چه باید کرد ؟