سلام
یه سوال داشتم اونم اینه که کلیپهای آماده ای که نمونشو تو یه عکس براتون میزارم رو چه جوری میشه تو اینترنت پیدا کرد . دنبال کلمات کلیدی میگردم و اصلا با چه جمله یا نوشته ای سرچ کنم
:11::11::11::11:
Printable View
سلام
یه سوال داشتم اونم اینه که کلیپهای آماده ای که نمونشو تو یه عکس براتون میزارم رو چه جوری میشه تو اینترنت پیدا کرد . دنبال کلمات کلیدی میگردم و اصلا با چه جمله یا نوشته ای سرچ کنم
:11::11::11::11:
سلامنقل قول:
یه عالمه کلیپ آماده اینجا هست:
باید اسمه شرکت های تولید کننده رو سرچ کنید فکر کنمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=53702
ولی اون تاپیک مشکلتون رو به احتمال فقوی حل میکنه
تاپیک خوبیه ولی مشکلش اینه که حجم این کلیپها بالاست و بیشتر لینکهایی که دیدم پارت پارت بود اونم تو رپیدشر که دانلود از این سایت مشکلاتی داره یا بهترین راه باید یه اکانت هم بخرم
بیشتر دوست داشتم تو تورنت دنبالش بگردم و راحت بتونم دانلود کنم
من همیشه نیستم اگه بتونم تو تورنت پیداش کنم کامپیوترو روشن میزارم و به کارم هم میرسم
مشکلم فقط اینه که چه جوری پیداشون کنم
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
اگه تورنت می خوای به نظر من برو تو همون تاپیک که اقا جواد داد و اسم کلیپ هارو از اونجا بردار و
در گوگل سرچ کن فقط تورنت پهلوش اضافه کن مثل
ActionBacks Wedding Motion 1.torrent
من زدم کلی اومد!
مرسی از راهنماییت ولی من فقط اون کلیپهایی که معرفی شدن رو نمیخوامنقل قول:
کلا دوست داشتم یه راه معقول باشه
ممنون از لطفت :11:
Javad_Ed عزیز از شما هم به خاطر معرفی تاپیک ممنونم :11:
سلام دوست عزیز
خب تو سایتهای که لینک های تورنت رو گذاشتن میتونید در موردش سرچ کنید مثلا با نامهای Digital Juise و اسمهای دیگر شرکت ها معمولا تو بیشتر سایتهای تورنت گذاشتن ولی خب من تا حالا سایتی مخصوص این کلیپها که همش رو به صورت تورنت قرار بده ندیدم
ممنون و موفق باشید
یا حق