سلام دوستان
اگر کسی کار با سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بلد هست بهم بگه فوری هست و به طور کامل
ممنون
بای
Printable View
سلام دوستان
اگر کسی کار با سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بلد هست بهم بگه فوری هست و به طور کامل
ممنون
بای
اينجا رو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد؛
سلام بیلز جان
به خدا شرمنده
من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم پس نگید قانون شکنی کردم ولی این توضیح کامل نداده که ما چه جوری قالب براش بزاریم و تایپ فارسی کنیم
می بخشید
بای
دشمنت شرمنده valizadeh4 جاننقل قول:
نوشته شده توسط valizadeh4
اين بخش از سايت جدا از انجمن ها هست و با نام مقالات در صفحه اول سايت لينك داده شده
در مورد قالب و فارسي نويسي اين بستگي به وبلاگ يا سايتي كه مي خواين با اين دامين قرار بگيره داره
و فكر نمي كنم ربطي به اين اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشه
موفق باشيد؛
سلام بیلز جان
دیگه واقعا شرمنده
می تونید برام یه سایت درست کنید با همین پسوند و یه متن ساده و یه بنر بهت می دم بی زحمت بزار توش همین من نمی خوام چیز زیادی توش بنویسم و چون می خوام کلاس بالا باشه نمی خوام بلاگ اسپات یا پرشین بلاگ یا بلاگ فا یا میهن بلاگ و از این ها باشه متوجه هستید؟
ممنون
بای
آقا این فقط دامین میده ها
وبلاگ نیست ها
شما باید یه وبلاگ بسازه و بعد دامین رو عوض کنی
سلام زیتانیکس جان
من دیگه گیج شدم
آخه من یه چیزی دیدم مثل روبرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چنین چیزی من هم یه چنین چیزی می خوام که اسمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه و یه متن و یه بنر می خوام توش بزارم حالا می تونید کمکم کنید؟
ممنون
بای
گفتم
این سایت مثل یه مبدل عمل میکنه و اسم وبلاگ شما رو عوض میکنه همین
سلام زیتانیکس جان
می بخشید باعث اعصاب خوردیتون شدم
حالا دوزاریم افتاد از همون اول اینو می گفتی
حالا کجای این یوزر من تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید نام وبلاگم رو بنویسم که اسمش رو عوض کنه
ممنون
بای