:11:با سلام با عرض معذرت بخاطر سوالاتم و با تشکر بخاطر کمک هایی که به من کردید .
سوال اول اینکه : برنامه تاس که اعداد 1 تا 6 رو نمایش بده . راهنمایی اینکه 6 تا عکس که مربوط به اعداد 1 تا 6 هستند رو بوسیله برنامه paint ایجاد و save کنیم . بعد با استفاده از 6 عنصر picture box که هر کدوم محتوای یک از این 6 عکس ها هست رو به صفحه اضافه کنیم . یک عنصر تایمر هم اضافه بشه . یک تابع rand هم برای اعداد 1 تا 6 لازمه .
سوال دوم هم اینکه : با استفاده از عنصر timer (برای حرکت دادن اشیا) و چند تا text box برای اضافه کردن عکس به فرم کاری کنیم که عکس یک ماشین و چند تا ستاره در backgrand ظاهر بشن . که با زدن دکمه استارت ماشین شروع به حرکت کنه و ستاره ها سوسو بزنند . البته backgrand هم عکس شهر باشه .
Visible هم برای اینکه عنصری را در زمان اجرا در صفحه ببینیم یا نه که هگه برابر با true باشه عنصر فعال و اگه برابر با false باشه عنصر حرکت نمی کنه . عملکرد ماشین هم اینطور که زمانی که دکمه استارت را زدیم ماشین به مدت 1 دقیقه enable و 1 دقیقه برابر با true باشه و بعد از 1 دقیقه false بشه .
حتما می گید این همه راهنمایی چرا خودم نمی تونم انجام بدم . اما ایرادهایی دارم که کارم رو ناقص می کنه و به نتیجه نمی رسم .
ممنون می شم اگه لطف کنید .