:8:معنی کلی It چیه؟:8:
:11:لطفا بگین:11:
Printable View
:8:معنی کلی It چیه؟:8:
:11:لطفا بگین:11:
it مخفف عبارت Information Tecnologyبوده وبه معني تكنولوژي اطلاعات مي باشد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط ma1374 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معنی کلی It چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا بگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
it مخفف عبارت Information Tecnologyبوده وبه معني تكنولوژي اطلاعات مي باشد
تو ایران بهش میگن فناوری اطلاعات
چیزی که تو ایران معنی نداره! (البته از منظر عملی و پیاده سازی اصولش)
نقل قول:کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA
من دارم IT زیر شاخه ی تجارت الکترونیک میخونم خودمم هنوز نفهمیدم IT چیه! :laughing: در واقع نمیشه تو یه کلمه تعریفش کرد
اما میتونم بگم IT یا همون Information Technology چیز جدیدی نیست و همیشه وجود داشته حتا زمانی که کاغذ هم هنوز اختراع نشده بوده و مردم رو پوست مینوشتند! جالبه بدونید 2 تا چیز کمک زیادی به IT کرده یکی اختراع کاغذ و دیگری اختراع کامپیوتر که قدرت محاسباتی و سرعت رو افزایش داده
یه تصور اشتباهی از IT هستش که مردم فکر میکنن IT همون مهنسی کامپیوتره یا زیرشاخه ی اونه در حالی که اینطور نیست و رشته ی IT و مهندسی کامپیوتر با هم فرق میکنن ولی بدون وجود کامپیوتر توسعه ی IT ممکن نبود. این دلیلیه که تصور میشه IT بخشی از کامپیوتره
IT شامل کار های متنوع زیادی میشه که روی اطلاعات انجام میشه مثل:
یه مثال واقعی از مراحل IT در یک فروشگاه
- Collection
- Creation
- Processing
- Storage
- Dissipation
Customer Order gathered
-IT use to process the order
- Get customer information
- Accept payment
- Authorize the sale
- Dispatch Items
این اسلایدیه که استادمون برای اجزایIT مثال زده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توش میگه communication و کامپیوتر مثل 2 بال IT هستند که بدون یکی از اونا IT بسیار محدود هستش
فکر کنم مفهوم کلی IT رو رسونده باشم. اگه سوالی بود در خدمتم.