ببخشید مربوط نبود ولی واقعا لازم دارم دیدن Tv در کامپیوتر با انتن یعنی بتونم با انتن معمولی تلویزیون ببینم
Printable View
ببخشید مربوط نبود ولی واقعا لازم دارم دیدن Tv در کامپیوتر با انتن یعنی بتونم با انتن معمولی تلویزیون ببینم
برای این کار نیاز به یک Tv tuner دارید یعنی باید یک کارت Tv برای کامپیوتر بخرید که این کارت ورودی داره و به راحتی میتونید تصویر آنتن رو بگیرید ...اگر هم با آنتن بشقابی بخواید بگیرید باید یک --- card بگیری ...
چنده؟
ممنون که زود جواب دادی
با اجازه اساتید ...
کارت tv از 25000 / 30000 هست تا بالاتر
کارت --- هم میتونی یه چیز متوسطی در حد 60000 بخری
ولی من هیچ کدوم رو توصیه نمی کنم !!
چون من یه دستگاهی دیده بودم که خود مانیتور رو تبدیل به تلویزیون می کرد ودیگر احتیاجی نیست که حتما کامپیوتر رو روشن کنیم تا تلویزیون ببینیم ، یعنی برایمشاهده فقط کافیست مانیتور روشن باشد ...
همه نوعشو داريم
از 20 تومن تا 30 و 40 50 و .. داريم
اكثرا تي وي را خوب ميگيرند و فرقشون در ضبت كردنشون هست
راستشو بخواهید درد من همونه مونیتورم بزرگه میخوام تلویزیون بشه حالا شما یکم فکر کن شاید یادت بیاد لازم دارم حداقل اسمشو بگو ممنون خیلی اقایید
مشکل این وسیله اینه که تنها از یک قابلیت باید در یک زمان استفاده کنید : یا مانیتور یا تی وینقل قول:
اما کارت pci با نرم افزار اینکار رو می کنه و شما حین دیدن تی وی می تونید کارهای خودتون رو هم دنبال کنید
هر چند pci card ها نویز پذیر هستند !
ميشه بپرسم اسم اين device چيه ؟نقل قول:
من هم در موردش شنيدم
قيمتش چنده ؟
شما يه كارت تي وي بگير و خودتو خلاص كننقل قول:
علاوه بر مزايايي كه پيرمرد گفت ميتوني ويدئو را هم به سي دي تبديل كني (كه خودش درامد خوبي داره)
اگه ضبت كردن مهم نيست همون 25 تومني بگيري حله
اگه كپچر كمي مهمه ميتوني Asus بگيري كه كارايي بالايي داره(البته الان بازار فكر كنم نداره) يه كنترل داره كه كل كامپيوتر را ميشه باهاش كنترل كرد يعني خيلي فراتر از موس عمل ميكنه
این دستگاهی که میگی با هر مانیتوری جوره؟نقل قول:
ضمنا قیمتش چنده؟