سلام دوستان به نظر شما برای میکس کردن فیلم عروسی ادیوس بهتره یا پریمیر
بعد یه سوال فرعی بهتره سی پی یو چی باشه فول یا سلرون یا دوال کور؟
Printable View
سلام دوستان به نظر شما برای میکس کردن فیلم عروسی ادیوس بهتره یا پریمیر
بعد یه سوال فرعی بهتره سی پی یو چی باشه فول یا سلرون یا دوال کور؟
مسلما دوال كور كه بهتره
نرم افزار هم من با اولي آشنايي ندارم
ولي با پريمير خيلي كارها ميشه كرد
انتخاب با خودته چون کسی سطح کار شما رو نمیدونهنقل قول:
ادیوس + 3D Max برای کار حرفه ای
پریمیر برای کارهای متوسط
در مورد cpu
1. دوال کور
2. فول
3. سلرون ( اصلا توصیه نمیکنم چون از نظر من جواب نمیده )
دوست خوبم ، در مورد سی پی یو که دوستان جواب کامل دادند ؛ اما در مورد نرم افزار تدوین باید بگم که یک تدوینگر حرفه ای اصولا نباید تعصب خاصی در این مورد که کدوم بهتره داشته باشه ، در حال حاضر تمام نرم افزار های حرفه ای تدوین از لحاظ کارکرد ، کم و بیش قابلیت های مشابهی دارند ؛ خوب بعضی در مواردی قوی تر هستند و بعضی دیگر در مواردی دیگر ... مهم اینه که شما کدوم رو انتخاب کنید یا با محیط کدوم نرم افزار راحت تر باشید ، یا اگر قراره هزینه های برای سخت افزار های تدوین بکنید چقدر پول داشته باشید ...نقل قول:
امروزه تقریبا کاری نیست که مثلا ادیوس بتونه انجام بده و پریمیر نتونه ... چون بقدری پلاگین های قدرتمند به بازار عرضه میشن که همه چیز رو میتونن پوشش بدن چه برای ادیوس و چه برای پریمیر ... حتی امروزه بسیاری از افکت هایی که سابقا فقط با استفاده از نرم افزارهای سه بعدی قابل انجام بود ، با کمک پلاگین ها در محیط خود برنامه های تدوین قابل اجراست مثل پارتیکل ، نوشته های سه بعدی حیرت انگیز و غیره .
مطلب مهم در این مورد ، توجه به کیفیت نهایی رندرینگ در این برنامه هاست ، در گذشته تفاوت موتور رندر و کیفیت فیلم خروجی در نرم افزارهای مختلف کاملا مشهود بود ، اما حالا با توجه به پیشرفت برنامه نویسی و بالا رفتن توانایی های سیستمهای عامل ، این تفاوت خیلی جزیی تر شده و در حدی نیست که برای کار شما مشکلی ایجاد کنه ...
اما توصیه من به شما اینه که همیشه نگاه رو به جلو داشته باشید و اگر قراره کارکردن با نرم افزاری را شروع کنید ، اونی رو انتخاب کنید که آینده بهتری رو برای شما ترسیم میکنه ... مطمئنا همیشه قرار نیست که فیلم عروسی رو ادیت کنید ، پروژه های بزرگتری به سراغ شما خواهند آمد ...
بر همین اساس و با توجه به اینکه به زودی عمر فرمت های رایج فیلم ( مثل DVCam ) به سر خواهد آمد و جای خود را به طور کامل به تصاویر HD خواهند داد ، من پیشنهاد میکنم که نرم افزاری رو اتنخاب کنید که بیشترین همخوانی را با این فرمت داشته باشه ...
امیدوارم تونسته باشم بصورت خیلی اجمالی کمک کوچکی کرده باشم
موفق باشید
سلامنقل قول:
کاملا با نظرتون موافقم
اصولا بد نسیت در کنار نرم افزاره اصلی که انتخاب میکنید
بتونید تا حدودی با نرم افزار های دیگه هم کار کنید
چون همون طور که shahroozvaz عزیز گفتند ممکنه در یک قسمت یه نرم افزار دیگه کار جالب تر انجام بشه
بشخصه میگم
ادیوسی باشید
Javad_Ed
نقل قول:
تا قسمتی موافقم ولی باید بگم انتخاب یه نرم افزار کامل خیلی بهتره از نرم افزاری که قراره با 7 تا برنامه کمکی یا همون پلاگین روش نصب شه تا کامل بشه
سلامنقل قول:
منظورتون کدوم برنامه هست که روش باید پلاگین نصب بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن اگثر پلاگین ها برا همه ی نرم افزار ها ساخته میشن
مثلا
Marcali ،adorage ،vitascene،heiroghaph...boris fx،vido fx
و هزاران پلاگین دیگه که معمولا همشون روی اکثر نرم افزار ها نصب میشن
مثلا همین هایی که بالا نوشتم روی ادیوس پریمیر...
نصب میشن
این که اشکالی نداره ؟!
سلام
همه نرم افزارها خوبند !!
ولی نرم افزاری که نیازی به رندر ( در زمان تدوین و کارکردن ) نداشته باشه و شما همزمان بدونی که چه کرده اید و خروجی به شکل خواهد بود ، ادیوس است که واقعا به درد کارهای مجلسی و عروسی هم میخوره ..
نرم افزار تدوین بدون پلاگین هم شاید جواب کار کاربر را بدهد ولی پاسخگوی کارهای زیبا و حرفه ای نیست ....
دوست عزیز ، پلاگین های نوشته شده برای یک نرم افزار ، نماد قدرت و محبوبیت و زیاد بودن تعداد کاربران اون نرم افزاره ، نه دلیل ضعف یک نرم افزار ... سیاست شرکت های نرم افزاری بگونه ایست که معمولا برنامه نویسی هسته اصلی رو برعهده میگیرن و همیشه سعی در بهبود آن دارند و در عوض طبق قراردادهایی تجاری وظیفه ارتقا و پیشبرد قسمتهای فرعی برنامه را برعهده کمپانی هایی قرار میدهند که با ساخت پلاگین ها ، آن برنامه ارتقا داده و کاربردی تر کنند ... تمام این کارها با نظارت شرکت اصلی و صاحب امتیاز نرم افزار صورت میگیرد و اصولا اگر شرکت های حرفه ای پلاگین نویس، دسترسی به کد سورس های نرم افزار اصلی نداشته باشند نمی توانند برای آن نرم افزار پلاگین بسازند ...نقل قول:
انحصار طلبی در جوامع پیشرفته ، جرم محسوب می شود ( به همین دلیل مایکروسافت به جرم انحصار طلبی چندین بار در دادگاههای مختلف محکوم به پرداخت جرایم سنگین شده ) و کمپانی های بزرگ باید کمپانی های کوچک تر را هم وارد بازی کنند و گرنه شرکت های بزرگی مانند adobe و ... به راحتی این توانایی را دارند که به جای پلاگین ، تمام ابزار و امکانات را با کیفیتی بهتر وارد سورس برنامه خود کنند ...
با تشکر
من همه نوع برنامه مونتاز دارم اما این پریمر یه خورده سخته اگه بلدین حتما با این نرم افزار مونتاز کنید!!
خیلی امکانات داره
ولی اگه این ادیوس بهتره خوب از اون استفاده کنید!