کسی که موزیک براش مهمه : چی بگیره ؟!! (قیمت مناسب) گوشی بازای حرفه ای بیان تو مخصوصاً W850 دارا !
سلام
من الان K850 دارم اما به دلیل پاره ای مشکلات مالی مجبورم بفروشم تا بعداً ببینم چی پیش میاد :41:
مجبورم یه گوشی با قیمت مناسب که اولویتهای زیر رو دشاته باشه بگیرم . موزیک برام خیلی مهمه(هدفون/هندزفری نه اسپیکر) اما در کنارش به ترتیب اولویت اینا هم مهمه : (گوشیهای داخل پرانتز رو داشتم)
1- موزیک (صدای بلند و کیفیت عالی مخصوصاً باس = N91-K850 )
2- دوربین قابل قبول ( N73-K800-W800-K750-N93-K850 )
3 - اینترنت و GPRS پر سرعت (N73 )
4- زیبایی و راحتی حمل و نقل !
N91 از نظر موزیک از همه گوشیهایی که داشتم سر بود (به جزء K850) اما کیفیت صفحه نمایشش افتضاح بود - سنگین بود
دوربین N73 هم خوب بود اما زیادی اغراق میکنه و خیلی جاها رنگها رو شدیداً غیر واقعی نشون میده در ضمن از کیفیت پخش موزیک با هدفونش زیاد راضی نبودم چون Base خوبی نداشت و با تنظیم اکولایزر کیفیت و وضوح افت میکرد.
N93 در نوع خودش جالب بود اما دوتا ایراد بزرگ داشت : آنتن دهیش افتضاح بود (5تا N93 تست کردم همشون همین بودن -تو خود سایت GSM هم اشاره شده) و دوم اینکه اندازه آجر بود :27:
K850 از همه نظر عالیه به جزء سرعت کانکتش به اینترنت چه با خود گوشی چه از طریق کامیپوتر (از W800 و P990 و W950 کمتره !)
W950 هم داشتم..با نداشتن دوربینش کنار اومده بودم اما بلندی شدا از طریق هندزفریش افتضاح بود !
W810 هم مشابه W950 بود
یکی از دوستان W850 رو پیشنهاد داد که هم شیکه هم میگفت کیفیت پخش موزیک از هندزفریش خوبه ...درینشم قابل قبوله ..می خوام دقیقاً بدونم در مقایسه با بالاییا چطوره ؟
ممنون میشم