چرا نباید شناسه کاریم همرام باشه ؟!!!!!
اول سلام به تمامه مدیران و ادمین های انجمن بزرگ p30world
من بیشتر از 7 ماهه که اینجا عضو شدم و از لحظه ی ورودم سعی کردم توی انجمن سه بعدی فعالیت مفیدی داشته باشم و برای کارام زحمت زیادی میکشم یا بهتره بگم میکشیدم ، حتی خیلی از کارای سه بعدیم رو در انجمن نزاشتم چون به نظرم در حد این انجمن نبود
دوستان حرفه ای توی این انجمن زیاد هستن ، و با کاراشون کمک میکنن که این انجمن یا لا اقل بخش سه بعدیه این انجمن از سایر انجمنا یه سرو گردن بالا تر باشه ( فکر نکنم کسی منکر این فعالیت دوستان باشن ( من که آماتورم ، خودمو نمیگم ))
اما یه مشکل بزرگ اینه که وقتی من کاری رو میسازم و رندر نهایی رو توی انجمن میزارم باید شناسه ی کاریم همراهش باشه و این تقریبا یه چیزه ساده و قابل هضمی هست اما وقتی به قانون p30world یه سری بزنی میبینی که اونوقت کارت بر خلاف قانونه !!!!!
چرا ؟؟؟؟ ، مگه میشه من یا هر طراحه دیگه کارشو بدونه شناسه کاریش ارائه بده ؟
وقتی توی امضام از اسمه سایتم استفاده کردم اینو متوجه شدم
وقتی دیدم ویرایش شده و بازم ویراش میشه فهمیدم مشکل سایز عکس نیست بلکه شناسه ی کاریه منه !
سایته من یه سایت برای گالریه کارای سه بعدیمه و دلیلی برای تبلیغات کسه دیگه ای نیست ، پس چرا نباید توی امضام یا زیره کارام ازش استفاده کرد؟
فکر میکنم p30world به علت بالا رفتن رکرد تعداد کاربرانش دیگه توجه ی زیادی به کاربرانش نداره ، عجیبه که برای آسایش کاربرانش کاره زیادی نمیکنه !!!
خوب من چند وقتیه که کاره جدیدی ارائه ندادم ، اما این به اون معنا نیست که کاره جدیدی درست نکردم ، ترجیح میدم برای کارای جدیدم تاپیکی تو انجمن نزنم ، چون اینطور که پیداست برای کسی فرقی نمیکنه !!!
.
خوب شرمنده اگه یکمی انتقادام طولانی و ناخشایند شد
.
از دوستان خواهش میکنم موضوع رو منحرف نکنن ، لطفا
.
از مدیران هم تقاضا میکنم یه جوابی چیزی بدن تا من دوباره تلاشمو بیشتر کنم
ممنون
شرمنده من این تاپیکو توی انجمن انتقادات زدم اما نرفت توی لیست برای همین اینجا زدم