چطوری میشه یه فایل Exeرو گذاشت داخل یک فرم
ممنون
Printable View
چطوری میشه یه فایل Exeرو گذاشت داخل یک فرم
ممنون
دوست عزیز
سوالتون یه کم مبهمه. لطفا ابتدا توضیح بدین چه فایل exe یی رو و برای چی می خواین بذارین داخل یک فرم.
ببینید من یه فایل دارم با پسوند exe می خوام وقتی که روی یکی از دکمه های فرمم کلیک کردم فایل exe اجرا شه ... از این راحتر نمی تونم بیان کنم
آهان حالا شد.
شما در واقع باید بپرسین چطوری می شه از درون برنامه با کد VB یک برنامه دیگه رو اجرا کرد.
برای اینکار دستور Shell رو داریم.
برای مثال اگه بخوایم ماشین حساب ویندوز رو اجرا کنیم، دستور زیر رو بکار می بریم:
البته دقت کنید که چون فایل calc.exe در فولدر Windows هست و فولدر ویندوز هم یکی از مسیرهای پیش فرض سیستم هست، نیازی به مشخص کردن مسیر کامل اون نیست، وگرنه شما برای برنامه خودتون بایستی نام و مسیر کامل اون رو بذارین، تا با این دستور اجرا بشه.کد:Shell "calc.exe", vbNormalFocus
موفق باشین
مرسی ی ی ی ی ی ی ی ی
اگه بخوایم یه فایله exe از برنامه هاي ديگه مثله nero استفاده كنيم چي؟
سلام آقا نویدنقل قول:
نوشته شده توسط navid_komperres
من سوال شما رو متوجه نشدم. منظورم این نیستش که میتونم جواب بدم، اما فقط لطفا راجع به سوالت توضیح بده به این دلیل که بدونم برای رفع مشکلی که شما داری)و من هم ممکنه بعدا داشته باشم( باید چیکار کنم
دوست عزیز، یه فایل EXE برنامه دیگه فرقش با فایل های Apllication دیگه چیه؟نقل قول:
نوشته شده توسط navid_komperres
برای اجرای یک فایل برنامه، که نوشتیم از طریق دستور Shell ممکنه، کافیه آدرس فایلی که می دین، یک فایل Application معتبر و قابل شناسایی توسط ویندوز باشه.
سلام دوست عزیز از این کد هم استفاده کن همه نوعفورمت را پشتیبانی می کند.
کد:shell"rundll32 url.dll,fileprotocolhandler"&app.path &"\نام فایل مورد نظر"
با ريسور س ها - يه زنگ بزن