از وقتی ویندوز رو ریپیر کردم دیگه بالا نمیاد
*اساتید ویندوز کمکم کنید* از وقتی ویندوز رو ریپیر کردم دیگه بالا نمیاد
سلام تو رو خدا کمک کنید .
ویندوزم کمی مشکل پیدا کرد و یه دفعه فونتها رو قاطی نشون میداد و نوشته ها سیاه میشدند و ...
با کاسپر اسکای اسکن کردم و ویروسی پیدا نکرد . این رو هم بگم تقریبا این مشکل از وقتی شروع شد که یه برنامه نصب کردم واسه نگه داشتن زمان برنامه ای تریال 30 روزه اما درست نمیدونم که به خاطر این برنامه و به هم خوردن رجیستری این مشکل پیش اومد یا ویروس یا چیز دیگه ای.
خلاصه چون خیلی برنامه نصب دارم و دلم نمیاد ویندوز فرمت کنم گفتم یه ریپیر کنم و درست بشه . این رو هم بگم اون مشکل غیب شدن نوشته ها و یا سیاه شدن فونتها و نوشته ها با یه ری استارت درست میشد و مثلا 10 ساعت دیگه یهویی باز اینطوری میشد .
خلاصه کنم رو ریپیر کردم و مراحل کار تموم شد و منتظر شدم تا ویندوز بالا بیاد اما :
اما ویندوز به هیچ وجه بالا نمیاد و بلافاصله بوت و ری استارت میشه . صدبار ریپیر کردم درست نشد.
چون 2 تا ویندوز دارم و یه ویندوز رو گذاشتم برای روز مبادا به راحتی وارد اون ویندوز میشم و مشکل سخت افزاری نیست. از روی اون ویندوز سالم با ناد32 درایو c رو که ویندوز خرابه هست رو اسکن کردم و یه تروجان پیدا کرد و پاک کرد اما باز هم ویندوز بالا نمیاد و همون لحظه که میخواد بالا بیاد بلافاصله ری استارت میشه.
تو رو خدا کمک کنید ویندوز رو تعمیر کنم و نگید که فرمت کنم و ویندوز جدید بریز چون یه عالمه برنامه نصب شده دارم که نصب کردنشون چندین روز طول میکشه.
لطفا بگید آیا میشه تعمیر کرد و از توی اون ویندوز دومی این ویندوز رو تعمیر کرد؟