چطوری توی گیم میکر (سه بعدی) از فایل 3ds استفاده کنم؟:20:
Printable View
چطوری توی گیم میکر (سه بعدی) از فایل 3ds استفاده کنم؟:20:
با یک کانورتور ساده! ولی بهترین کار اینه که بی خیال 3 بعدی سازی با گیم میکر بشی! چون گیم میکر برای 3 بعدی خیلی قوی نیست. خیلی که نه اصلاً قوی نیست! اگر توضیح بیشتر می خوای باید صبر کنی!نقل قول:
کی گفته قوی نیست.ببخشیدا ولی شاید زبان برنامه نویسی شما قوی نیست.
پیچیده هست و من نمی تونم بگم ولی باید صبر کنی تا مهر سال بعد که بازی سه
بعدی راننده ایرانی یک بازی مثل جی تی آ سه بعدی و با گرافیک عالی از خودم
میاد بیرون.منتظر باش
تو منوال خود برنامه نوشته برای کارهای سه بعدی اصلا خوب نیست ... فقط برای پیش پا افتاده ترین کارها و استفاده از اون ها برای قوانین فیزیک , براش سه بعدی گذاشتند وگر نه اصلا به درد بازی سازی نمی خوره .. :10:نقل قول:
البته در این که من هیچی بلد نیستم که شکی نیست!نقل قول:
ولی شاید زبان برنامه نویسی شما قوی نیست.
امیدوارم موفق باشی.مطلب زیر رو بخون:نقل قول:
باید صبر کنی تا مهر سال بعد که بازی سه
بعدی راننده ایرانی یک بازی مثل جی تی آ سه بعدی و با گرافیک عالی از خودم
میاد بیرون.منتظر باش
کد:The 3D functions in Game Maker can be used to make some nice 3D games. However, they are limited in functionality and still leave quite a lot of work to you. Don't expect that you can make your own Quake with it. Game Maker is and remains primarily a package for making 2-dimensional games.
اگه ممکنه اسم اون کانورتور یا لینکشو بهم بدید.
باز هم ممنون که من رو در این زمینه کمک کردید.:11:
من یک کانورتور دارم که در حقیقت یک اسکریپت بزرگ گیم میکر هست و کارش تبدیل فایل های
.c
.mod
.obj
.vtx
و در نهایت ace که فایل اَسکی تری دی مکس هست رو تبدیل می کنه . هر چی گشتم 3ds چیزی تو سیستم پیدا نکردم ولی فک کنم با همین کارت راه بیفته.
لینک دانلود: 242 کیلو بایت
اگر مشکلی در اجرای اسکریپت داشتید بگید تا راهنماییتون کنم( آخه لازمه ی کار با این کد دونستن import اسکریپت ها و چند تا چیز دیگه تو گیم میکر هست که من نمی دونم بلدید یا نه!!)کد:http://rapidshare.com/files/109242805/d3d.rar.html
موفق باشید!
Mst_AB جان میشه لطفآ طرز کارش رو هم بهم بگید؟