سلام
خسته نباشین
پیشنهادتون کدوم گوشیه؟ چرا؟
من که تفاوتی بینشون ندیدم. فقط انگار ظاهرشون با هم فرق می کنه
بدون در نظر گرفتن ظاهر کدومو پیشنهاد می کنین؟
مرسی:20:
Printable View
سلام
خسته نباشین
مرسی:20:
اصلا کا800 رو دورش رو خط بکشید چون نه کیفیت دوربین ونه باطری خوبی نداره بهتره کا810 بگیرید روی دوربین نوشته3.2 ولی2 هست نخرید به نفعتون هست
یعنی چی 3.2 نوشته ولی 2 هست؟
دوستان سلام
والله به قول خودتون تنها فرق اینا تا اونجایی که من میدونم توی باطری هست که فرقی نمی کنه میتونی همون باطری بهتر رو خودت تهیه کنی
هر کدومش واست قشنگ تر بود بگیر
آدرنالین جان شما که میگی دوربینش 2 هست حتما تنظیماتش رو درست انجام نمیدی
من خودم هم تنظیمات رو انجام نمیدم ولی هیچ وقت نمیام بگم 800 دوربینش 2 هست البته من خودم ندارم ولی استفاده کردم
تنظیمات رو باید پیش بهراد جان یاد گرفت
تو تئوری که فقط ظاهرشون فرق میکنه با هم و K810 باریکتره و با ظاهر متفاوت... اما باطنشون خوب به قول دوستان که درستم میگن K800 ها کیفیت گذشته رو نداره ... البته در مورد K810 هم مواردی از مشکل داشتن باطری رو شنیدم که با تعویض باطری حل شده ( البته من خودم دوتا از دوستام K810 دارن با استفاده ی روتین واسه یکیشون یه روز شارژ داره واسه یکیشون 2 روز رو داره دست کم ! ) به هر حال شانسیه ! ولی جدا گوشیه شیکیه ! من با اینکه از دکمه هاش بدم میومد اولین بار که تو دست گرفتمش اونقدر رنگ قابش و استیل مناسبش جذاب بود که دکمه هاش به چشمم نیاد ...!نقل قول:
سلام
خسته نباشین
مرسی
:18::18::18:ای که الان گفتی یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کا800 های جدید کیفیت سابق ندارن و باطری هاشون مشکل داره برای کا810 توصیه میشه که شیک تر هم هست
azizam motmaeni halet khobe man 1 sale k_800 daram babamam k_810 dare.behtarin goshi faghat k_8000
بچه ها خواهشا منطقی کمکم کنین
مرسی
نقل قول:
:18::18::18: منظورتون بهترین گوشی 3 مگاپیکسلی هست دیگه؟
البته دیگه قدیمی شده و بهتره این دوستمون K810 بگیره.
دوسته من گرفته بود با یه کا800 دیگه که ازاون قدیمیتر بود عکس گرفت نه کیفیت اونو داشت گوشی که 215 تومان قیمت داره چه انتضاری باید ازش داشته باشید
کا 800 الان رو گفتم که کیفیت گذشته رو ندارن