دوستان فایروال ویستا تا چه حد قابل اعتماده ؟ از 100 نمره بهش چند میدید ؟
Printable View
سلام دوست عزیز!
گرچه فایروال ویندوز ویستا خیلی مفیده و من براش 60 میدم اما من همیشه از یه برنامه امنیتی مانند اینترنت سیکیوریتی کاسپر اسکای استفاده میکنم و همینو به دیگر عزیزان هم پیشنهاد میکنم.چون کار شرکت های که مخصوص تامین امنیت هستند خیلی درست تر از کار شرکت های هر کاره چون میکروسافت است.نقل قول:
اما در کل به هیچ کدوم شون نمیشه اعتماد و اطمینان داشت.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
سلام دوست عزیز!
گرچه فایروال ویندوز ویستا خیلی مفیده و من براش 60 میدم اما من همیشه از یه برنامه امنیتی مانند اینترنت سیکیوریتی کاسپر اسکای استفاده میکنم و همینو به دیگر عزیزان هم پیشنهاد میکنم.چون کار شرکت های که مخصوص تامین امنیت هستند خیلی درست تر از کار شرکت های هر کاره چون میکروسافت است.نقل قول:
اما در کل به هیچ کدوم شون نمیشه اعتماد و اطمینان داشت.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
من یه فایروال به اسم Comodo Firewall دانلود کردم . اسمش فایرواله ولی یه برنامه امنیتی چند منظوره است . امکانات جالبی داره و ازش خیلی خوشم اومده ولی تو کار شبکه محلی یه مقدار مشکل ایجاد می کنه . در مجموع از نظر امکانات در حد Zone Alarm ه . با ایکس پی و ویستا هم سازگاری داره :نقل قول:
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همواره پیروز باشید .کد:http://as2.download.comodo.com/cfp/download/setups/CFP_Setup_3.0.21.329_XP_Vista_x32.exe