31 کیلو اضافه وزن دارم !! چیکار کنم کم بشه ؟؟
سلام به همگی !!
راستش من یه جوون حدود 23 ساله هستم که قدم 189 و وزنم 120 هست و به عبارتی 31 کیلو اضافه وزن دارم!!! دارم میترکم !!!:41::41:
اونقدر وضعم خرابه که شبها همش قلبم درد میکنه !!! گاهی هم احساس میکنم دلم میریزه !!! زانوهام دارن خرد میشن و وقتی زانو هارو تا میکنم خفن درد میگیره !!!
در ضمن احساس تنگی نفس هم منو اذیت میکنه !!! :41: وقتی چهارزانو روی فرش میشینم و میخوام دوباره بلند بشم خیلی باید به خودم فشار بیارم !!! دقیقا احساس میکنم یه کیسه سیمان رو دوشم هست !!!
نمیدونم ولی فکر میکنم این روغن های نباتی و روغن مایع مارو به این روز انداخته !!!:41:
از طرفی یه مدتی (( حدودا سه ماه )) من هر شب علاوه بر شام دوتا تخم مرغ نیمرو میکردم و میخوردم و شبها هم یکی دوتا چیپس چی توز:31:!! فکر میکنم این چاقی یه خورده به اون ایام ربط داشته باشه !!!:27:
الان هم والله معمولی میخورم !!! مثلا برای ناهار یه بشقاب پلو خورشت و یه بشقاب سالاد و یه خورده ماست و ترشی و چند لیوان آب!!!ولی تو وزنم فرقی نمیکنه !!:13:
اما حالا نمیدونم چیکار کنم که این 31 کیلو آب بشه!!! خیلی تو خوردن احتیاط میکنم ولی تغییری نمیکنه !!!
میترسم بمیرم !!!:27:
حالا میخوام بدونم چجوری میشه چربی ها مخصوصا این چربی های شکم رو آب کرد ؟؟؟
تورو خدا اگه دارویی یا روشی چیزی بلدید بما هم بگید !!!
شکمم شده اندازه بشکه !! بطوریکه پهانای شکمم (( فاصله بین زیر قفسه سینه تا کمر )) به حدود 45 سانت میرسه و وقتی شلوار لی میپوشم شکمم حسابی تو چشم میزنه !!!
اگه بدنسازی برم چه جوری میشه ؟؟؟ اونجا چه بلایی به سر من میارن ؟؟؟:31: چند وقت طول میکشه اینهمه دنبه رو آّب کنم؟؟؟
ممنون میشم اگه یه توضیحی بدید !!:11: