با سلام
آیا امکان باز کردن لینکی که با iframe> وارد سایت میشود به صورت تمام صفحه ( باز شدن در کل صفحه مرورگر نه محدوده ایی که محدود به iframe> هست ) وجود دارد
امکان دسترسی به لینک ها برای قرار دادن این تگ[HTML]target="_top"[/HTML] وجود ندارد
با تشکر
Printable View
با سلام
آیا امکان باز کردن لینکی که با iframe> وارد سایت میشود به صورت تمام صفحه ( باز شدن در کل صفحه مرورگر نه محدوده ایی که محدود به iframe> هست ) وجود دارد
امکان دسترسی به لینک ها برای قرار دادن این تگ[HTML]target="_top"[/HTML] وجود ندارد
با تشکر
این امکان وجود نداره
شاید بتونی با جاوا اسکرپت ارتفاع صفحه توی فریم رو به دست بیاری و اونو برای فریم ست کنی ولی درد سر داره
حق با دوستمونهنقل قول:
شما میتونی یه کاری کنی
البته نمیدونم به کارتون میاد یا نه
دو تا فریم بالا و پایین رو دست کنی و به صورته درصدی بهشون بدی
فریم بالا که نقشی نداره رو 1 درصد بدی و پایین رو 99 درصد:20:
ولی همچین فک نکنم به کارت بیاد
من معذرت میخوام موضوع رو بد متوجه شدم احتمالاً تاپیکهایی که این یکی دو روزه خوندم بد جوری روم اثر گذاشته!
فکر کنم منظور دوستمون این بود که وقتی صفحه ای که تو iframe باز میشه یه جوری برای لینکهاش تارگت بزاریم که توی صفحه اصلی باز شه درسته؟
فکر کنم با جاوا اسکرپت بشه من یه تست میکنم ببینم به نتیجه میرسم یا نه
سلام.
والا یاسر جان اگه من هم بودم اشتباه می کردم!!!!!!
فکر نکنم جاوااسکریپت نمی خواد اگه اونجوری باشه اینه!
راستی داریوش مبرووووووک!کد:_parent
نقل قول:منم سر در نیاوردم آخرنقل قول:
دوستمون هم مسکه گزاشته رفته:20:
امین جان آخه اونم که این دوستمون مگه به تارگت های لینک دسترسی نداره
:10::40:مرسی! دست به شما باشه:46:
ايشون گفتن iframe نه frame .
ميشه به راحتی با چند خط اسکريپت iframe رو به اندازه ی کل صفحه در آورد .
اگه فرصت شد مينويسم ولی بايد يه ذره فکر کنم ! يا بگردم از کدهايی که قبلا نوشتم تقلب کنم !! قبلا اينکارو کردم ولی نه به اين منظور !
اگه هنوز طالبين بگين زودتر پيداش کنم !
منم اول فکر میکردم این دوستمون میخواد اندازه یک iframe رو به اندازه صفحه داخل اون در بیارهنقل قول:
ولی اینطوری که فهمیدم ایشون میخواد همه لطنکهای تو iframe تو پنجره اصلی باز شه
احتمالاً میخواد یه صفحه از یه سایت دیگه رو تو این iframe باز کنه و به سورس صفحه دسترسی نداره برای همین گفتم شاید با جاوا اسکرپت بشه انجامش داد البته هنوز هم فکر میکنم یه راهی باشه ولی فرصت نکردم امتحان کنم
به قول داریوش این دوستمون هم گه گذاشته دیگه عجله ای تو کار نیست
فکر نميکنم غير از بزرگ کردنiframe راه ديگه اي باشه ! آخه وقتی به اون صفحه دسترسی نداشته باشيم اين اسکريپت رو کجا ميخوايم اجرا کنيم ؟ ها ؟ المنتهای صفحه اي که داخل iframe باشن رو فکر نکنم بشه از parent بهشون دسترسی پيدا کرد .
ولی حالا چون عجله اي نيست روش فکر ميکنيم ، گر چه من خيلی ساله ازiframe استفاده نميکنم آخرين بار سال30-31 بود!
، ولی قبلنا با اسکريپت کارای جالبی با iframe ميکردم . يه چيز تو مايه های ajax ميشد !