بحث و تبادل نظر بین زبان های (c#,c++,c) گرافیک ، قدرت و کارایی
سلام دوستان و اساتید محترم برنامه نویسی.
دوستان این تاپیک رو زدم برای اینکه برنامه نویسانی که با بیشتر زبان های خانواده C کار کرده اند. تبادل نظری کنیم که کدام زبان برنامه نویسی خانواده C از زبان های دیگر جلوتر است.
البته این رو هم باید در نظر گرفت که زبان های برنامه نویسی بسیار حجیم و بزرگ هستند و بحث نظر بین آن ها خیلی سخت خواهد بود.
من در دبیرستان از چند معلم و مهندس سوال کردم که از نظر قدرتمندی زبان های ++c و #c نظر شما چیست گفتند #c که من دیگه حرفی نزدم و زبان #c رو دنبال کردم.
از مهندسی سوال کردم که نظر شما در مورد زبان C چیست؟
جواب ساده ای داد.
گفت که معمولاً زبان C بیشتر برای کار با ویندوز و فایل ها به کار میره.
خوب حالا من میخوام که نظر شما رو در این سه زبان قدرتمند برنامه نویسی بدونم.
لطفاً اگه توضیحی در مورد این زبان ها دارین همراه با شرکت سازنده و جزئیات ریز و درشت بگین.
با تشکر از همه استادان برنامه نویسی.
معرفی زبان برنامه نویسی ++c
زبان برنامه نویسی C++ بر اساس زبان برنامه نویسی C توسط بیرنه استرا استراپ (Bjarne Stroustrup) در سال 1979 و در آزمایشگاههای بل طراحی شده است. مبنای نامگذاری این زبان به C++ عملگر افزایش یکانی در زبان C است. C++ زبانی بسیار قوی و قدرتمند است. برنامه نویسی ساختیافته و شیءگرایی را پشتیبانی میکند. دارای یک کتابخانه بسیار کامل به نام STL است که تقریباً کلیه ساختمان دادههای شناخته شده و الگوریتمهای متداول در آن پیادهسازی شده است. زبان C و C++ چنان به هم آمیختهاند که تفکیک آنها به سختی امکانپذیر است. تقریباً تمام کامپایلرهای موجود، همزمان هم کامپایلر C هستند و هم کامپایلر C++.
تعدد نسخههای پیادهسازی شده از زبان C++ و احساس نیاز به یک زبان استاندارد باعث شد که یک کمیته مشترک از ANSI یا اداره ملی استاندارد آمریکا و ISO یا سازمان بینالمللی استاندارد برای استاندارد کردن زبان C++ تشکیل شود. اولین پیشنویس زبان C++ استاندارد در ژانویه سال 1994 منتشر شد. با فاصله اندکی از انتشار این پیشنویس، اتفاقی افتاد که باعث شد زبان C++ بسیار گسترش یابد. این اتفاق ابداع STL یا کتابخانه استاندارد الگو توسط الکساندر استپانف از شرکت اچپی (HP) بود. بعد از انتشار STL کمیته استاندارد سازی زبان C++ تصمیم گرفت که آن را در استاندارد زبان C++ قرار دهد. در نوامبر سال 1997 نسخه استاندارد C++ به تصویب رسید و در حال حاضر اغلب کامپایلرهای C++ از این استاندارد تبعیت میکنند.