سلام
کامپیوتر من ویروس داره و من وقتی میخوام فایل ها رو از هایدن خارج کنم نمیشه.باید چیکار کنم؟
سلام
کامپیوتر من ویروس داره و من وقتی میخوام فایل ها رو از هایدن خارج کنم نمیشه.باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
درست حدس زدید سیستم شما ویروس داره .
ابتدا سیستم خودتون را با انتی ویروس بیدیفندر که اپدیت شده هم شده باشه اسکن کنید . اگه مشکل حل نشده به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنید .
یه فایل batch توی اموزش گذاشتم که بگیرید و اجرا کنید .
موفق باشید .
به سایتی که تو امضاتون هست رفتم ولی هیچکدومش موثر نبود
سلام دوست عزیزنقل قول:
ابتدا باید حتما با انتی ویروس بیدیفندر که حتما هم باید اپدیت شده باشه سیستم را به فول اسکن کنید اگه مشکل حل نشد از روش های زیر استفاده کنید .
قبل از انجام این روشها حتما باید سیستم ویروس یابی شده باشد . اگه ویروسیابی با انتی ویروسی که گفتم انجام ندید ممکنه روشهای زیر هم کارساز نباشه .
ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و ان ار توی دسکتاپ ذخیره کنید و بعد هم فقط کافی روی اون کلیک کنید تا اجرا شود . بعد از اجرا شدن هر جا از شما سوال پرسید شما کلید Y را بزنید و بعد هم اینتر را بزنید در اخر تمام ایکونهای دسکتاپ شما ناپدید خواهد شد .
در این حالت کلید های ترکیبی CTRL + ALT + DELETE را بزنید تا پنجره task manager باز بشه و بعد از باز شدن تسک منجر به تب shut down برید و گزینه log off را انتخاب کنید بعد از لاگ اف شدن وارد سیتسم شوید .
کد:http://mahdi7610.parsaspace.com/autorun.rar
اگه مشکل حل نشد روشهای زیر را هم انجام بدید .
1- از Start Menu وارد Run بشيد و در اونجا تايپ کنيد : regedit
وقتي صفحه ي رجيستري باز شد ، از سمت چپ وارد اين مسير بشيد :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced
در اين قسمت ، در ليست متغير هايي که سمت راست وجود دارند ، متغير آبي رنگي ( DWORD Value ) رو به نام Hidden پيدا کنيد و روی ان دابل کليک کنيد . اگر مقدارش ( Value data ) به 0 تغيير کرده ، ان را به 1 یا 2 تغییر دهید و OK کنيد . حالا رجيستري رو ببنديد و ريستارت کنيد .
2- مسير زير رو دنبال کنيد :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden]
4-اکنون در سمت راست پنجره ي Regedit روي Type دو بار کليک کرده و مقدار آن رو برابر با group قرار دهيد ( يعني در پنجره اي که باز ميشه کلمه ي group رو تايپ کنيد ).
با اين کار تونستيد Show Hidden Files از دست رفته را که دیده نمی شد برگردونید .
3-مسير زير رو دنبال کنيد :
HK LocalMachine\Software\Microsoft\Windows\CurrentVer sion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
در سمت راست پنجره ي Regedit مقدار CheckedValue رو برابر با 1 قرار بديد.
موفق باشی .
اينو دانلود كن
پيغامي هم كه اول ميده بيخيال
کد:http://mehdipeivandi.persiangig.com/applications/OPEN1_repair.zip