[درخاست کمک] باز گرداندن پارتیشن Delete شده
[درخاست کمک] باز گرداندن پارتیشن Delete شده :
با سلام به دوستان :
چطوری میشه پارتیشنی رو که delete شده رو دوباره برگردوند ؟؟؟؟
من توی سیستمم دو تا ویندوز دارم ،و داشتم با برنامه Acronis PartitionExpert سایز یکی از پارتیشن ها رو که توش ویندوزم نصب بود رو انگولک میکردم که وسط کار به علت نارسایی برق سیستم خاموش شد :18:.بعد از Start دوباره خوشبختانه یکی از ویندوز ها کار کرد :20:ولی دومی به باد رفته .:19:و سیستم اون پارتیشن رو دیگه نمیشناسه و به خیالش Free Space هستش .!!!!! :41::18::18:
راهی برای باز گرداندن پارتیشن و ویندوز هست ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
لططططططططفا راهنمایی کنید .
با تشکر بعدی...:11::10:
کمک!!!! برگرداندن پارتیشن گم شده
سلام لطفا کمک!!!
من چند روز پیش میخواستم با برنامه Partition Magic 8.05 پارتیشن بندی سیستمم رو یکم تغییر بدم اما اصلا برنامش باز نمیشد.ارور میداد و میگفت باید ویندوز 2000 یا xp باشه.ویندوز من 7 هست
خلاصه یه برنامه به اسم symantec drivemapper که تو یکی از گزینه های برنامه پارتیشن مجیک بود رو نصب کردم گفتم شاید درست شه ولی دوباره وقتی برنامه رو باز کردم ارور داد و همون مشکل ویندوز رو گفت
بعد یه ارور دیگه داد و پرسید که fix کنم یا نه؟ من زدم فیکس کن .بعد نوشت با موفقیت فیکس شد ولی باز همون ارور فیکس رو داد و من دوباره زدم فیکس کن و یهو سیستم ریست شد و وقتی بالا اومد دیدم
درایو D تو مای کامپیوتر نیست. وتمام برنامه هایی که توش نصب بودن و ایکونشون تو دسکتاپ بود باز نمیشن و ارور میدن
خلاصه نمیدونم چی شد!!! تموم زندگیم تو درایو D بود
یه عکس هم از Disk management گذاشتم. نگاش کنین
درایو D همون 208 گیگ توی عکسه.....روی گزینه های properties و change drive letter and... کلیک میکنم ارور میده
چیکار کنم؟؟؟ دوستان لطفا کمک کنید
اون برنامه ی Acronis Recovery Expert که دوستمون گفتن روهم امتحان کردم ولی وقتی بازش میکنم و کلیک next رو میزنم ارور میده که: can not get exclusive access to hard disk drives
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]