-
طراحی با ASP.Net
با سلام.
آقا من یه سایت با asp.net و c# دارم میسازم. یه صفحه ارسال مطلب جدید داره که ادمین سایت بره توش مطلب جدید بفرسته صفحه اول سایت. این مطلبی که میفرسته میخوام پایینش امکان ارسال نظر هم باشه و هرکاربری که عضو شده وقتی نظر میده به نظرای قبلی اضافه بشه.
مثل خبرای سایت cinemaema.com که پایینش نظرا اضافه میشه با این تفاوت که کاربر باید عضو باشه.
در ضمن نمیخوام برای اگه دیتابیس رو برای ذخیره نظرات پیشنهاد میکنین برای نشون دادنشون از دیتاگرید استفاده بشه . بلکه تیبل باشه
ممنون میشم کسی کمک کنه
-
شما فكز ميكنم اشتباه مطرح كرديد اخرشو براي اضافه نظر يا بايد از database استفاده بشه يا XML
-
خب شما یه سایتی سراغ نداری که سمپلای آماده داشته باشه؟
-
به نظر من شما اگه میخای یاد بگیری بگو چقدر بلدی ، کار رو شروع کن و بنویس هر اشکالی داشتی بپرس خیلیها اینجا میتونن کمت کنن هر سوالی پیش اومد حتی اگه خیلی ساده باشه بپرس حتی اگه هیچ چی بلد نیستی میتونیم بهت منابع معرفی کنیم:10:
ولی اگه اصلا علاقه ای به این چیزا نداری و فقط مجبوری همچین چیزی درست کنی بگو برات بنویسیم:13:
در ضمن همه جاش میتونی از دیتا بیس استفاده کنی ، هر کاری بخوای میتونی بکنی ، حتی میتونی از gridview استفاده نکنی و مثل php کارها خودتو اذیت کنی ! یا اینکه واقعا یه چیز بهتر از gridview میخوای . همه چیز امکان داره . اصلا اگه خیلی تازه کاری و #C رو همینطوری شانسی انتخاب کردی میتونی از VB.NET استفاده کنی ولی اگه قبلا #C کار میکردی همینو استفاده کن .
میتونی واسه عضویتش از امکانات خود asp.net استفاده کنی یا میتونی واسه همش کد بنویسی و ...
فقط بگو هدف چیه و چی و چقدر بلدی ...
-
ببخشین که خیلی دیر جواب میدم.
با عضویت و ثبت نام مشکلی ندارم
با c# مشکلی نیست . یعنی در حدی که بتونم یه برنامه ساده بدون استفاده از مفهومایی مثل کلاس و ایندکسر بسازم میتونم ازش استفاده کنم. الآن میخوام مثل حالت بلاگر درست کنم . یعنی ادمین مطلبو ارسال کنه و تو صفحه اول نمایش داده بشه و امکان ارسال نظر برای کاربرای عضو فراهم باشه.همین
در مورد تیبل من تو کتاب c# دیتل یه مثال دیده بودم نظرایی که کاربرا میدادن تو فایل ذخیره میشد بعد موقع لود شدن صفحه همین نظرا رکورد به رکورد توی یه تیبل نمایش داده میشد. یعنی مثلا یه حلقه while تا آخر فایلو میخوند برای هر رکورد ذخیره شده یه Row اضافه میکرد و اون رکورد رو تو اون Row نمایش میداد
-
ابرای اين کار ميتونيد يه جدول برای مطلب ايجاد کنيد و تو ادمين به اون جدول مقدار اضافه کنيد و توی صفحه اصلی اونمقدار رو نمايش بدين .
برای نظرات هم اين که ميگين به همين روش که ميگين قابل انجامه !
اگه بلدين با ديتا بيس کار کنيد ميتونيد اين چيزی که گفتم رو درست کنيد
اگه مشکلی بود بگين تا وسه هر قسمت يه سمپل کد بنويسم