سلام
یه سوال در مورد گوشی دو سیم کارته سامسونگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پرسیدم گفتن یه گوشی شبیه D900 هست حالا می خواستم ببینم چیه و چه جوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توضیحات کامل :31: ممنون
Printable View
سلام
یه سوال در مورد گوشی دو سیم کارته سامسونگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پرسیدم گفتن یه گوشی شبیه D900 هست حالا می خواستم ببینم چیه و چه جوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توضیحات کامل :31: ممنون
سلام دوست عزیز ....
دی880 سامسونگ گوشی هستش با قابلیت ساپورت 2 سیم کارت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات :
1. صفحه نمایش 2.3 اینج
2. دوربین 3.15 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس و فلش LED
3. بلوتوث و یو اس بی نسخه 2
4. باتری عالی 1200 میلی آمپر .
5. ساپورت 2 سیم کارت
6. ارتقاء حافظه به وسیله کارتهای microSD
با سلام به شما دوست گرامی
من حدود یکهفته هست که این گوشی را خریدم دقیقا همونطوری که دوستم در تایپیک بالا اشاره کردند
باطری فوق العاده قوی
ساپورت دوسیم کارت همزمان که اصلا با مدلهای چینی ویا کیتهای دوسیم کارت قابل مقایسه نیست .
ضعف این گوشی بنظر من در کیفیت دریافت صدا از طرف مقابل است که زیاد چشمگیرنیست و روشن شدن اولیه گوشی جهت شناسایی دوسیم کارت که یک مقدار زمان بیشتر میبرد . در هنگام پاسخگویی باهر دو خط بصورت همزمان اصلا مشگلی ندارد در هنگام تماس گرفتن اگر بخواهی سیم کارت غیراصلی را اصلی کنی گوشی بصورت اتوماتیک یکبار روشن وخاموش میشود.
ولی در کل اگربیش ازیک خط دارید گزینه بسیار خوبیست.
خوب این سیم اصلی و غیر اصلی رو میشه یه توضیحی بدیننقل قول:
هنگام فرستادن SMS چه جوریه میشه با هر کدوم که خواستی بفرستی
شارژ حدودا چند روز میره ((استفاده معمول))
ممنون
شما باراول که گوشی را روشن میکنی دوسیم فعال ویکی ازسیم کارتهاسیمکارت اصلی میشود برای زنگ زدن یا فرستادن اس ام اس .نقل قول:
درصورتی که بخواهی بایک سیمکارت دیگرزنگ بزنی همونطوری که قبلا گفتم باید در سیتینگ گوشی واردشوی
وسیم کارت اصلی(همانی که میخوای باهاش زنگ بزنی) را فعال میکنی البته فعال کردن برای یکباره و هردفعه
که بخوای زنگ بزنی سیم کارت اصلی که خودت انتخاب کردی زنگ میزنه و همیشه انتخاب کردن نداره .
من N95 هشت گیگ هم دارم که یکروز درمیان شارژ میکنم ولی D880 سه روزیکبار با دوسیم کارت.
اگه به هر سیمکارتی زنگ بزنن میشه صداشو شنید؟
دوست عزیز سلام ...
برای هر سیم کارت میتونین 2 آلارم ( زنگ تماس ) متفاوت بزارین که بشه فهمید به کدوم سیم کارت تماس گرفته شده .... همچنین برای Sms ...
موفق باشی ....
الان چنده؟
سلام دوست عزیز ....
باید حدود 340 الی 360 هزار تومان باشه ...
موفق باشی ....
آقا من الان Qtek s200 دارم كيت برشي گذاشتم و 2تا خط رو بريدم داخلش گذاشتم غير برشي ها رو هيچ گوشي جواب نداد. حالا سيمكارت ايرانسل هم دارم ميخواستم ايرانسل رو نبرم چون بخواي مجدد بگيري هزينش اندازه قيمت صفرش هستش. براي همين ميخوام يه گوشي ديگه بگيرم.
حالا اين گوشي سامسونگ واقعا 2 تا سيم كارت رو همزمان ساپورت ميكنه يا مثل همين كيت ها هستش فقط تفاوتش اينه كه دو جاي سيم داره و نيازي به بريدن سيم كارت ها نيستش؟!! اگه همزمان ساپورت ميكنه بخواي زنگ بزني يا اس ام اس بدي بايد بگه از كدوم خط ميخواي بفرستي يا زنگ بزني درسته؟!!! من ميخوام 0912 رو با يه ايرانسل استفاده كنم نميخوام با 0912 اس ام اس بدم يا زنگ بزنم فقط ميخوام زنگ خوردش جواب بدم و اس ام اس ها و زنگ هامو با اعتباري بزنم در صورتي كه اعتبار نداشتم با 0912 چجوري ميشه؟؟؟ چون نميخوام 0912 دست هركسي باشه ولي زنگ خور دارم الان با اين كيت گذاشتم هر 5 ثانيه عوض ميكنه كه يخورده سخت هستش. از اين ور هم ميخواستم گوشي خودم باشه چون ويندوز موبايل هستش.
البته شنيدم مخابرات سيم كارت دوقلو داره ميزنه براي يه گوشي ديگه نياز به گوشي دو سيم كارته نيستش