چرا هر موقع که من برنامه internet explore رو باز میکنم اتومات میره اینجا
البته 100 بار از use blank هم استفاده کردم ولی نشد که نشدکد:http://runonce.msn.com/runonce2.aspx
Printable View
چرا هر موقع که من برنامه internet explore رو باز میکنم اتومات میره اینجا
البته 100 بار از use blank هم استفاده کردم ولی نشد که نشدکد:http://runonce.msn.com/runonce2.aspx
سلام مهدی جاننقل قول:
یه سری به ادرسی که توی امضاء من هست بزن نحوه حل این مشکل را گفتم .
موفق باشی .
سلام دوست مننقل قول:
بعضي موقعه ها صفحات وب به صورت اوتماتيك مي رند در قسمت home page اينترنت اكسپور قرار مي گرند و اين باعث مي شه كه شما هر وقت اينترنت اكسپور رو باز كنيد اين صفحه بالا بياد براي رفع شدن
به قسمت tools و بعد به منوي باز شده به قمست intrnet options رفته و در هما صفحه general در قسمت home page گزينه use blank رو انتخاب مي كنيد و ok مي كنيد و سيستم اينترنت اكسپور به صورت پيش فرض خالي مي شود
:10::11:
سلام دوست خوبم :11:نقل قول:
ممنون از توضیحات دوستان .
س : روش اصولی حل این مشکل چیست ؟
ج : بگذارید آن صفحه کاملا بار شود و سپس تنظیماتی که از شما خواسته می شود را همانگونه که دوست دارید ، اعمال نمایید .
س : آیا راهی جز این ندارد ؟
ج : با من همراه شوید ...
1 . در کادر محاوره ای Run عبارت Regedit را تایپ کنید و از روی کیبرد کلید Enter را فشار دهید تا محیط ویرایش رجیستری ظاهر شود .
2 . به مسیر زیر بروید و 2 متغییر DWORD با نام های RunOnceComplete و RunOnceHasShown به ارزش 1 بسازید .
3 . محیط ویرایش رجیستری را ببندید و مجددا در کادر محاوره ای Run عبارت inetcpl.cpl را تایپ کنید و شستی OK را فشار دهید تا کادری با عنوان Internet Properties ظاهر شود .کد:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
\Microsoft\Internet Explorer\Main
4 . در قسمت Home Page آدرس مورد علاقه ی خود ( مثلا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را تایپ کنید و شستی OK را فشار دهید تا تنظیمات دلخواه ذخیره شود .
5 . اکنون Internet Explorer 7 را اجرا کنید و لذت ببرید .
کسانی که این مشکل را از راه اصولی حل کرده اند و اکنون دوست دارند روش فوق را تست کنند ، مراحل زیر را دنبال نمایید ...
1 . در کادر محاوره ای Run عبارت inetcpl.cpl ,6 تایپ کنید و شستی OK را فشار دهید تا کادری با عنوان Internet Properties ظاهر شود .
2 . در زبانه ی Advanced دکمه ی Reset را فشار دهید تا کادر دیگری با عنوان Reset Internet Explorer Settings خودنمایی کند .
3 . مجددا روی دکمه ی Reset کلیک کنید تا تمام تنظیمات IE به حالت پیش فرض بر گردد .
4 . اکنون روش دوم را جهت تغییر Home Page تست کنید و بیانات حقیر را تایید نمایید .
همیشه سبز ...
مرسی از همه
mb-danger این روش جواب داد
:ِd