سلام به همه کارشناسان محترم!!
مانیتور من وقتی خاموش هست اما کابل برقش به پیریز هست از داخلش یک صدایی میاد که بعدا با قطع برق تموم میشه
میخوام به بینم مشکلش چیه؟
ممنون
Printable View
سلام به همه کارشناسان محترم!!
مانیتور من وقتی خاموش هست اما کابل برقش به پیریز هست از داخلش یک صدایی میاد که بعدا با قطع برق تموم میشه
میخوام به بینم مشکلش چیه؟
ممنون
می تواند مربوط به فن مونیتور باشد.
بله بسته به نوع مونیتور میتواند حتی بیشتر از یکی داشته باشد.
مشکلی نداره.ماله منم همین طوریه.ولی وقتی فقط اتاق خیلی ساکته و گوشت رو نزدیک مانیتور ببری شنیده
میشه.وقتی درس میخونم منم از برق درش میارم.صداش اذیت میکنه.
صدای ترنسش هست که برای لامپ اشعه کاتدی که مانیتورت رو میسازه ، ولتاژ رو به شدت بالا میبره و آمپراژ رو میاره پایین ، چون در ولتاژ های بالا حتی هوا هم رسانا به حساب میاد ، پدیده ای به نام پارتیکال دیشارژنیک ( تخلیه الکتریکی جزئی ) در قسمت های مختلف سیم پیچ با هوا به وجود میاد که نباید بیاد ، یعنی خیلی کم باید باشه، اگه صداش زیادی بالاست حتما تعمیرش کن! چون داره برق ( هرچند جزئی) مصرف میکنه و داغ هم میشه که ممکنه به کلی خرابش کنه ...
البته صدای خیلی کم در حد به گوش رسیدن با تکیه دادن گوش یه بدنه مانیتور طبیعیه ...
ممنون از توضیحاتی که دوستان لطف کردن جواب دادن
مانیتور من samsung 1731 BF
هست
الان هم یه 10 روزی هست این طور شده
مانیتور ایشون lcd هست crt نیست.نه ولتاژ بالا در کاره نه تخلیه مخلیه ی الکتریکی نه لامپ اشعه ی کاتدی...نقل قول:
همین طور هستنقل قول:
اصلا این مانیتور از روز اولش مسخره بود نورش اصلا کم نمیشه
چشمم رو خیلی اذیت میکنه
اصلا معلوم نیست چطور تنظیم میشه
حالا هم که صدا میده
خب اگر Lcd هست شما باید به ترانس کاهندش شک کنی، زیاد فرقی نکرد نه؟
دوست خوبم منظورت از " تخلیه مخلیه الکتریکی " چی بود؟ متوجه نشدم!
سوئ تفاهم نشه...گفتم که یعنی این چیزا مشکلش نیست چون LCD هست و تخلیه الکتریکی و از این چیزا نیست...اصطلاحی گفتم تخلیه مخلیه که نخام 10 خط بنویسم و منظور رو به صورت گفتاری بگم.نقل قول: