صحبت های Ceramic عزیز رو تایید می کنم.
و اما در مورد مطالبی که ali zi zeperto فرمودند باید بگم که بیشتر مطالب تصور شخصی ایشون از مقوله اوپن سورس بود. به عنوان مثال به هیچ وجه اینگونه نیست که یک فرد بتونه سورس کد های یک برنامه را بدون تغییر و به اسم خود منتشر کنه ! در زمینه توزیع و تغییر یک نرم افزار شرایط و مقرراتی وجود داره ! پیشنهاد می کنم ترجمه فارسی پروانهی جامع همگانی گنو را به دقت مطالعه کنید :
کد:
http://www.kaveh.org/gnu/gplv3-fa.html
به عنوان مثال من قسمت هایی از این پروانه را اینجا قرار میدم :
پروانهی جامع همگانی گنو
نسخهی 3، هشتم تیرماه یکهزار و سیصد و هشتاد و شش شمسی
وقتی ما از نرمافزار آزاد صحبت میکنیم به مفهوم آزادی اشاره میکنیم و نه به قیمت. پروانههای جامع همگانی ما برای حصول اطمینان از اینکه شما آزادی توزیع نسخههایی از نرمافزارهای آزاد را دارید (و آزادید برای عمل توزیع مبلغی دریافت کنید) طراحی شدهاند، برای اطمینان از اینکه شما حتماً کد منبع نرمافزار را دریافت میکنید و یا در صورتی که به آن نیاز داشتید امکان دریافت آن را خواهید داشت، اینکه شما بتوانید در نرمافزار تغییرات مورد نظر خود را بدهید یا قسمتهایی از آن را در نرمافزارهای آزاد جدید استفاده کنید و اینکه آگاه باشید که آزادید که همه این کارها را انجام بدهید.
.
.
.
.
.
«تغییر» یک کار به معنی نسخهبرداری تمام و یا قسمتی از یک کار به نحوی است که نیاز به مجوز صاحب آن کار باشد و نسخهبرداری عینی شامل تغییر نمیشود. نتیجهی این عمل «کارِ تغییر یافته» نامیده میشود که تغییر یافتهی کارِ قبلی و یا کاری «بر اساس» کارِ قبلی است.
.
.
.
.
«کارِ تکمیلی» به مفهوم نرمافزار تغییر نیافته و یا کاری بر اساسِ نرمافزارِ بهکار برده شده است.
.
.
.
.
شما مجازید هر مبلغی که دوست دارید و یا هیچ هزینهای بابت هر نسخهای که به کاربر میرسانید دریافت کنید و میتوانید بابت ضمانت کردن کار و یا خدمات پشتیبانی هزینهای دریافت نمایید.
.
.
.
.
کار باید حاوی اعلانهای واضحی باشد که مشخص نماید شما آن را تغییر دادهاید و تغییرات باید دارای تاریخ معتبری باشند.