با سلام
من مي خواهم يك فيلم از نوار ويدئو به سي دي كانورت كنم .از كارت تي وي استفاده كردم وريختمش روي هارد كامپيوترم حالا براي تهيه سي دي چه كار بايد انجام بدهم.
لطفا راهنمائيم كنيد.
Printable View
با سلام
من مي خواهم يك فيلم از نوار ويدئو به سي دي كانورت كنم .از كارت تي وي استفاده كردم وريختمش روي هارد كامپيوترم حالا براي تهيه سي دي چه كار بايد انجام بدهم.
لطفا راهنمائيم كنيد.
راستي يادم رفت بگم يك فيلم رامي خواهم به چند قسمت تقسيم كنم .چون ضبط خونگي و تيكه تيكه با يد فيلم را جدا كنم .ممنون
سلامنقل قول:
با نرو هم میتونی
create video cd
2:add
3:burn
همون طوری که یک cd عادی رو رایت میکنی
مگه فرمتت mpeg نیست؟
موفق باشید
Javad_Ed
خوب برای تکه تکه کردن ببر توی یولید و add کن توی تایم لاین ودر هر جا که میخوای ببری
فکر کنم علامت قیچی رو بزن cut
و هر قسمتی که میخوای حذف کن
.و بعد از تب های بالا share رو انتخاب کن
create vcd dik تموم
یا اول به فایل روی هارد ذخیره و بعد رایت کن
موفق باشید
ممنونم . وقتي كه تكه هاي اضافه را حذف ميكنم حجمش از يك سي دي بيشتر است .براي اينكه خود برنامه تبديل به دوتا سي د ي بكنه چكار كنم؟
اگه بخواهم وقتي يك فيلم را سه تكه ميكنم تكه اول وسوم را باهم روي سي دي رايت كنم چكاركنم ؟
بازم ممنوم
خوب شما با چه فرمتی اکسپورت کردی؟
باید با فرمت mpeg اکسپپورت کنی
در هر صورت فایل رو بیار توی تایم لاین وچند تکه کن و جدا جدا اکسپورت کن تا جا بشن
سوال دوم خوب فیلمی که سه تکه کردی رو اکسپورت کن و تکه اول و سوم رو add کن توی نرم افزار رایتت
مشکلی بود درخدمتیم
از پاسختون ممنونم. خوب ببخشيد من تازه كارم .فايلم mpeg است. خوب منظورتون از اكسپورت چيه ؟ لطفا بگين در ورژن 11 د ر كدوم منو ؟
اکسپورت یعنی خروجی گرفتن اون بالا share رو بزن و بعد create video fileنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
شما با برنامه vcdcuter می تونی فیلمت رو به دو قسمت گلچین کنی و در دو سی دی بریزی با نرو.
موفق باشی
با vcd centerباید فیلم رو لود کنی و بعد از اون دقیقه که می خوای قطع کنی ثانیه و دقیقه وبعد استارت رو بزن تا فیلم رو دو قسمت کنه؟؟؟؟ با فرمت ئحلmpg تا نرو او رو بشناسه
با یولید هم می شه با کیفیت در می یاد؟؟؟؟؟